Így reagáltak Demcsák Zsuzsa gyerekei az anyukájukat ért támadásokra

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa gyerekek botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A figyelem középpontjába került Demcsák Zsuzsa, és bizony a Szanyi-interjú miatt kapott hideget-meleget a műsorvezető. A gyermekei számára is nehéz ez az időszak, Zsuzsa elárulta, hogy viselik a támadásokat.

Demcsák Zsuzsa a Facebook-oldalán már megpróbálta megmagyarázni a félresikerült Szanyi-interjút, kóros fáradtságra és magánéleti gondokra hivatkozott, de akkor még konkrétumokat nem árult el. Ma reggel azonban a Rádió-1-nek adott interjúban sok mindent elmondott. Kiderült , hogy a kedvese szakított vele, ezért voltak álmatlan éjszakái, de azt is elmondta, hogy a Szanyi-interjú előtti estét egykori kolléganőivel töltötte. Határozottan tagadta, hogy alkoholos befolyásoltság alatt állt volna, és leszögezte, nincsenek alkoholproblémái. Ezzel támadták őt ugyanis, és már olyan sokan írtak róla, hogy kénytelen volt a gyermekeivel is leülni és megbeszélni a helyzetet.

Demcsák Zsuzsa a gyerekeivel is beszélt az őt ért támadásokról Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

Sajnos akkor már eléggé sokat sírtam, a lányomnak sírtam el a bánatom"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.