Majka még mindig halálosan szerelmes Dundikába

Forrás: Dundika hivatalos Facebook oldala -
Dundika Majka szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően romantikus dolgokat mondott Majka a kedveséről, Hajniról. Úgy tűnik a híres műsorvezetőnek tényleg benőtt a feje lágya. 

Majka sokáig nagy nőfaló hírében állt. Senki mellett nem tudott hosszútávon megmaradni, hajtotta a kíváncsiság és az izgalom. De mióta megismerte Hajnit, teljesen megváltozott minden. Megtalálta élete párját, aki mellett már 7 éve boldog és kiegyensúlyozott.

Dundika és Majka szerelme nem múlik el soha Forrás: Dundika hivatalos Facebook oldala

Ezt támasztja alá egy friss beszélgetés D.Tóth Krisztával, amelyben szívszorítóan szép dolgokat mondott a kapcsolatáról:

"Hét év eltelt, és a kezdeti rózsaszín ködből, ami a szerelmesekre telepszik általában, nagyon kevés tűnt el. Hiába öljük meg egymást időnként, szerelmesek vagyunk, és ez működik. Hajni szült nekem két gyereket, el sem tudom képzelni nélküle, a fiaim nélkül az életemet" - mesélte a kétgyermekes édesapa.

Így vallott szerelmet Dundika Majkának a tengerparton

Hajni romantikusra vette a figurát, és egy kedves meglepetéssel ajándékozta meg Majkát. A sztárapuka természetesen odáig volt az őszinte szerelmi vallomástól, de még a követőik is meghatódtak: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.