Sztárban sztár Horváth Charlie Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Charlie-nak nagyon tetszett Király Viktor vasárnapi produkciója a Sztárban Sztárban, ahol az énekes az Az légy, aki vagy című dalt adta elő. A zenész szerdán reggel a TV2 Mokkájában ennek hangot is adott. 

Mokka szerdai adásának vendége Király Viktor volt, az élő adásban pedig Charlie is megszólalt: telefonon mondta el a véleményét Viktor produkciójáról.

"Megítélni dolgokat nagyon-nagyon nehéz, egyet mondhatok: ez a család tehetséges, szupertehetséges! Megtanulni ezt a szakmát nem lehet, lenyűgözött a produkció!" - nyilatkozott Charlie, amelynek hallatán Viktor teljesen elérzékenyült.

Charlie elmondta, határozott véleménye van arról, kinek kellene megnyernie a Sztárban Sztár idei szériáját. "Kívánom Viktornak, hogy a végén ő nyerjen! Az nekem is jó lenne!" - jelentette ki.

Súlyos autóbalesetet szenvedett Istenes Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-sulyos-autobalesetet-szenvedett-istenes-laszlo-a-tv2-mokka-musorvezetoje.htmlKedd délután súlyos autóbalesetet szenvedett a TV2 műsorvezetője. Egy furgon csapódott a kocsijába, aminek következtében egy fának ütközött. Istenes Lászlónak ennek ellenére sikerült érintetlenül kiszállnia a járműből.TV + Sztárok--Így távozott az ATV-től Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20170921-igy-tavozott-az-atv-tol-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlAz ominózus elmúlt heti interjú és felfüggesztése után Demcsák Zsuzsa szerdán reggel a Facebookon közölte, egy jó hangulatú beszélgetés keretében felmondott az ATV-nél. A távozó Demcsák Zsuzsa megpróbált jókedvet erőltetni az arcára, de látszott, hogy a sírás kerülgeti, állítják szemtanúk. A műsorvezetőt a hírigazgató, Bednárik Imre és a vezérigazgató, Németh Szilárd kísérte ki az épületből. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: mást várt a műsortól Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20170916-sztarban-sztar-mast-vart-a-musortol-stohl-andras-nem-hitte-hogy-ennyire-vicces.htmlSzínházi elfoglaltsága miatt nem vett részt a Sztárban sztár első adásán Stohl András. A múlt vasárnap egy kartonbábu helyettesítette a színészt, de a második adásban már ő is ott lesz. A színész elmondta, mást várt a műsortól. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSéfek Séfe: Rosszul lett Wolf András versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170919-sefek-sefe-rosszul-lett-wolf-andras-versenyzoje.htmlSzendrei Bence rosszullététől mindenki megrémült, azonnal ügyeletes orvost hívtak hozzá. TV + Sztárok--Luxuséletéről beszél Csősz Boglárkahttp://www.life.hu/sztarok/20170919-luxuseleterol-beszel-csosz-boglarka-modell.htmlAz Apám beájulna című filmből ismerhetik a legtöbben Csősz Bogit. A szépség ma már egy milliárdos török üzletember felesége. Nem titkolja, luxusban él, és most erről mesélt is. TV + SztárokOrigoMelissa Giraldót választották az év legszexibb tévés személyiségének http://www.life.hu/sztarok/20170916-melissa-giraldot-valasztotta-az-ev-legszexibb-teves-szemelyisegenek-a-pure-people.htmlHallottál már Melissa Giraldóról? Ha nem, akkor most fogsz, ugyanis a kolumbiai bemondónőt a Pure People magazin az év legszexibb tévés személyiségének választotta. Képeit elnézegetve, nem véletlenül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.