színésznő Jessica Simpson részegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes fotók kerültek napvilágra Jessica Simpsonról. A híres amerikai énekesnő erősen ittas állapotban dölöngélt az utcán. 

Egy hollywoodi étterem előtt kapták lencsevégre Jessica Simpsont, és a férjét, Eric Johnsont. A páros éppen távozott, amikor a lesifotósok elkapták őket, bár a frissen született fényképek a szexi sztár szempontjából nem éppen előnyösek.

A férje csak a kisujját nyújtotta, de az egész karjára szükség volt Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Gice

Szó szerint nem állt a helyzet magaslatán, ugyanis alig tudott talpon maradni a magassarkú cipőjében. Bár véleményünk szerint a sorozatos botladozásért némi alkohol lehet inkább a felelős.

Igyekezett megállni a lábán, míg lőttek róla néhány képet Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Gice

Nem is akarunk belegondolni, hogy Jessica hogyan jutott volna haza, ha nincs vele a kedvese. Bár bizonyára többen is odaugrottak volna, hogy kisegítsék az alkoholgőzben eltévedt sztárt.

Jessica Simpson túltolta a miniszoknyát: Fotó!

A bevállalós énekesnő nem bízta a véletlenre: olyan ruhában jelent meg, amiben még azok is észrevették, akik amúgy nem szerették volna. Csak azt nem tudjuk, hogy ezt a kötözött sonkához hasonló szoknyát miért kellett erőltetni?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.