Katalin és Vilmos fasorral őrzik magánéletüket a kíváncsi tekintetek elől

Forrás: AFP/Paul Ellis -
Katalin hercegné Vilmos herceg biztonság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család nagyon sok pénzt költ a biztonságuk megőrzésére, ám Vilmos és Katalin más utat választott. Ők olcsóbb módszerhez folyamodtak.

A korábbi jelentések szerint évente 100 millió fontot is elkölt a királyi család arra, hogy biztonságban legyen minden tagja. A közel két tucat előkelőséget a nap 24 órájában óvják az őreik, 2010-ben nagyjából ezer tiszt védte a különböző házakat és palotákat. Katalinnak és Vilmosnak is fontos a biztonság, és mivel nemsokára eggyel többen lesznek, egyre fontosabb lesz.

Katalin és Vilmos mindent megtesznek biztonságukért Forrás: AFP/Paul Ellis

A pár azonban nem akart még több drága őrt fizetni, egy sokkal olcsóbb módszerrel próbálják távolt tartani maguktól a kíváncsi tekinteteket: fasorral. A páros nagy ügyet fordít arra, hogy szép és sűrű fák öleljék körül a házukat, hogy senki ne nyerhessen betekintést az életükbe. Korábban még egy repülésmentes övezet is volt felettük, ezzel is a biztonságukat és nyugalmukat szerették volna biztosítani - írja a Daily Star.

Titokzatos tetoválás díszíti a Séfek Séfe sztárjának, Krausz Gábornak a karját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-krausz-gabor-a-sefek-sefe-sztarjanak-karjan-egy-titokzatos-no-lathato.htmlKrausz Gábor a Séfek Séfe című műsor szívtipró sztárszakács. Nők tömege imádja őt és most bizonyára sokak szemében felcsillant a remény, ugyanis a séf szingli. Na de ki lehet az a titokzatos hölgy, aki a karján látható?TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoPalvin Barbi és Neymar összemelegedtek? http://www.life.hu/sztarok/20170922-ugy-tunik-palvin-barbi-es-neymar-osszemelegedtek.htmlElképesztő fotó került napvilágra, amelyen Palvin Barbi, Lewis Hamilton és Neymar látható. De a hírek szerint Barbi nem az exével, hanem a híres focistával távozott. TV + Sztárok--Egy kocsmában sörözik fényes nappal Kiszel Tünde lánya, Donatellahttp://www.life.hu/sztarok/20170922-kiszel-tunde-lanya-fenyes-nappal-sorozik.htmlDöbbenetes videó került napvilágra Kiszel Tünde lányáról, aki mindössze 16 éves, de már literes korsóból issza a sört. TV + SztárokOrigoTom Cruise két ember haláláért felelős: filmje forgatásán vesztették életükethttp://www.life.hu/sztarok/20170922-tom-cruise-ket-ember-halalaert.htmlKét ember meghalt, egy ember pedig lebénult Tom Cruise egyik filmjének forgatásán. Családjaik beperelték az alkotókat, és az ítélet szerint Tom Cruise is felelős. TV + Sztárok--BB Évi hamarosan visszatérhet a való életbe?http://www.life.hu/sztarok/20170922-bb-evi-hamarosan-elhagyhatja-az-intezetet.htmlBB Évit egy pszichiátriai intézetben kezelik már hosszú ideje. Az egykor ünnepelt valóságshow szereplő mára csak árnyéka önmagának. Ám úgy tűnik, van fény az alagút végén... TV + Sztárok--Állítólag milliókat bukott az ATV Demcsák Zsuzsa ügye miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170922-demcsak-miatt-milliokat-bukott-az-atv.htmlDemcsák Zsuzsa néhány hét után távozott az ATV műsorvezetői székéből botrányosra sikeredett interjúja miatt. Állítólag közös megegyezéssel zárult a megbeszélés a vezetőség és a tévés között, ám a csatorna súlyos milliókat bukott... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.