Demcsák Zsuzsa szisztolés rohamot kapott és alvászavarral küzd

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Demcsák Zsuzsa ATV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa napokban készített interjúja hatalmas port kavart, aminek az lett a vége, hogy távoznia kellett az ATV műsorvezetői székéből. A sztár megtörten mesélt Balázséknak az esetről.

Demcsák Zsuzsa távozásával ért véget az a televíziós botrány, mely az ATV Start című műsorának interjúja alatt robbant ki. A műsorvezető szemmel láthatóan dekoncentrált állapotban volt, sokan feltételezték azt, hogy a sztár alkoholos befolyásoltság alatt készítette a beszélgetést alanyával.

A csatorna végül úgy döntött, állítólag közös megegyezéssel, hogy elválnak újtaik Demcsáktól. A Balázsék című reggeli rádiós műsorban mesélt Zsuzsa a nehéz időszakáról, valamint arról, hogy valóban pihenésre és nyugalomra van szüksége.

Demcsák Zsuzsának szisztolés rohama volt Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nem igaz, hogy kedden kellett volna bemennem az igazgatóhoz, és hogy aznap előle bujkáltam.

Szisztolés rohammal kezelt az orvos,

és erről az ATV vezetőségét is tájékoztattam."

A magas vérnyomás egyik fajtája a szisztolés roham, melyet leggyakrabban a stressz vált ki.

"Beláttam, hogy pár hónap pihenő nem elég, ki kell szállnom a mókuskerékből"- mesélte megtörten Demcsák, aki azt is elárulta a műsorvezetőknek, hogy hosszú ideje alvásproblémái vannak és az újabb hajnali kelések még jobban kihozták ezt a betegséget.

A fent említett problémái mellett a gondot az okozta még, hogy új szerelme is szakított a sztárral, akit állítása szerint jobban megviselt ez az elválás, mint a férjével való hercehurca.

Minden nap szexel a Rolling Stones tagja, Ronnie Woodhttp://www.life.hu/sztarok/20170918-minden-nap-szexel-a-rolling-stones-tagja.htmlA Rolling Stones tagja, Ronnie Wood nem mindennapi hálószobatitkát árulta el.TV + SztárokFeltörték Majka telefonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170918-majka-telefonjat-feltortek.htmlFelháborító dolgot tudatott közösségi oldalán Majka: feltörték régi telefonját és privát fotóit szerezték meg illetéktelen személyek. TV + SztárokOrigoVégre visszatér a színpadra Rékasi Károly http://www.life.hu/sztarok/20170921-rekasi-karoly-vegre-ismet-szinpadra-lephet.htmlKülönleges eseményről számolt be nemrég Pikali Gerda. Kiderült, hogy Rékasi Károly végre ismét színpadra állhat. TV + Sztárok--Radics Gigi keresztapja elhunythttp://www.life.hu/sztarok/20170921-meghalt-radics-gigi-keresztapja.htmlRadics Gigi nagy fájdalmáról számolt be Facebook-oldalán: elveszítette szeretett keresztapját, azt az embert, akinek sokat köszönhet. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs így látja a Demcsák Zsuzsa-ügyethttp://www.life.hu/sztarok/20170921-sebestyen-balazs-igy-latja-a-demcsak-zsuzsa-ugyet.htmlAhogy megírtuk, Demcsák Zsuzsa a Rádió 1 reggeli műsorában Sebestyén Balázséknak mesélt az ominózus Szanyi-interjúról és a felmondásáról. Ennek kapcsán Balázs is kifejtette a véleményét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoRubint Réka elárulta, mi dobogtatja meg a szívét: videó http://www.life.hu/sztarok/20170921-ez-dobogtatja-meg-rubint-reka-szivet.htmlHazánkban is útra kelt a The Real Housewives, magyar nevén a Feleségek luxuskivitelben. Többek között Rubint Réka is szerepel a realityben, és most elárulta, hogy mi az, ami megdobogtatja a szívét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.