Tom Cruise két ember haláláért felelős: filmje forgatásán vesztették életüket

Forrás: Northfoto -
halál forgatás Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két ember meghalt, egy ember pedig lebénult Tom Cruise egyik filmjének forgatásán. Családjaik beperelték az alkotókat, és az ítélet szerint Tom Cruise is felelős.

Tom Cruise és csapata még 2015-ben forgatta a Barry Seal: A beszállító című filmet, ezalatt történt a szörnyű tragédia. Két ember halt meg, egy pedig lebénult, amikor egy kisrepülő lezuhant az Andokban. A fedélzeten utazó Alan Purwin és Carlos Berl hunytak el, a pilóta pedig nem tud többé járni. Az elhunytak családtagjai beperelték a film alkotóit.

Két ember haláláért felelős Tom Cruise Forrás: Northfoto

Az ítélet szerint pedig Tom Cruise is felelős a két ember haláláért, hiszen ő nemcsak főszereplő volt, hanem producere is a filmnek. Rajta kívül még Doug Liman rendezőt is felelősségre vonták mégpedig azért, mert a pilóták felé támasztott elvárásaik hozzájárultak ahhoz, hogy a tragédia bekövetkezett. A család állítása, hogy a gyártók a végzetes repülés előtt figyelmen kívül hagyták a biztonsági előírásokat, hogy időt és pénzt spóroljanak - írja a The Sun.

BB Évi hamarosan visszatérhet a való életbe?http://www.life.hu/sztarok/20170922-bb-evi-hamarosan-elhagyhatja-az-intezetet.htmlBB Évit egy pszichiátriai intézetben kezelik már hosszú ideje. Az egykor ünnepelt valóságshow szereplő mára csak árnyéka önmagának. Ám úgy tűnik, van fény az alagút végén... TV + Sztárok--Állítólag milliókat bukott az ATV Demcsák Zsuzsa ügye miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170922-demcsak-miatt-milliokat-bukott-az-atv.htmlDemcsák Zsuzsa néhány hét után távozott az ATV műsorvezetői székéből botrányosra sikeredett interjúja miatt. Állítólag közös megegyezéssel zárult a megbeszélés a vezetőség és a tévés között, ám a csatorna súlyos milliókat bukott... TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa szisztolés rohamot kapott és alvászavarral küzdhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-szisztoles-rohamot-kapott-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa napokban készített interjúja hatalmas port kavart, aminek az lett a vége, hogy távoznia kellett az ATV műsorvezetői székéből. A sztár megtörten mesélt Balázséknak az esetről. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEbben a luxusvillában él a dúsgazdag Csősz Boglára és török férjehttp://www.life.hu/sztarok/20170921-ebben-a-luxusvillaban-el-a-dusgazdag-csosz-boglara.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsorban láthatjuk majd, miként él Csősz Bolglárka. Azzal persze nem árulunk el semmi újat, ha azt mondjuk, fényűzésben, de a részletektől neked is leesik az állad. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs így látja a Demcsák Zsuzsa-ügyethttp://www.life.hu/sztarok/20170921-sebestyen-balazs-igy-latja-a-demcsak-zsuzsa-ugyet.htmlAhogy megírtuk, Demcsák Zsuzsa a Rádió 1 reggeli műsorában Sebestyén Balázséknak mesélt az ominózus Szanyi-interjúról és a felmondásáról. Ennek kapcsán Balázs is kifejtette a véleményét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVégre visszatér a színpadra Rékasi Károly http://www.life.hu/sztarok/20170921-rekasi-karoly-vegre-ismet-szinpadra-lephet.htmlKülönleges eseményről számolt be nemrég Pikali Gerda. Kiderült, hogy Rékasi Károly végre ismét színpadra állhat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.