Vujity Tvrtko közösségi oldalán tudatta, ki lesz Demcsák Zsuzsa utóda: fotó

Demcsák Zsuzsa Bombera Krisztina Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán tudatta Vujity Tvrtko, ki lesz a partnere Demcsák helyett az ATV Start című reggeli műsorában.

Köztudott, hogy Demcsák Zsuzsának távoznia kellett az ATV csapatától, miután egy botrányosra sikerült interjút készített a közelmúltban. Helyét úgy tűnik, már sikerült is betölteni. Ezt pedig a Start című műsor egyik házigazdája, Vujity Tvrtko tudatta Facebook oldalán.

A kommentelők között akadt, akinek tetszett a választás, volt aki a Demcsák-ügyön lovagolt és olyan is írt, aki nemtetszését fejezte ki.

Jessica Simpson kissé lerészegedett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-igy-fest-reszegen-jessica-simpson.htmlDöbbenetes fotók kerültek napvilágra Jessica Simpsonról. A híres amerikai énekesnő erősen ittas állapotban dölöngélt az utcán. TV + SztárokOrigoMagyar műsorvezetők, akik adásban kaptak röhögőgörcsöt: videókhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-magyar-musorvezetok-akik-adasban-kaptak-rohogogorcsot.htmlNem könnyű a műsorvezetők helyzete, nekik minden érzelmet el kell fojtaniuk magukban, csak ez nem mindig sikerült. Demcsák Zsuzsából is kibugyborgott már a nevetés élő adásban, de ezzel nincs egyedül. Mónika sem úszta meg a sokévnyi műsorvezetést röhögés nélkül, ahogy Sebestyén Balázs is kinevette már a vendégét. TV + Sztárok--Magyar műsorvezetők, akik adásban kaptak röhögőgörcsöt: videókhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-magyar-musorvezetok-akik-adasban-kaptak-rohogogorcsot.htmlNem könnyű a műsorvezetők helyzete, nekik minden érzelmet el kell fojtaniuk magukban, csak ez nem mindig sikerült. Demcsák Zsuzsából is kibugyborgott már a nevetés élő adásban, de ezzel nincs egyedül. Mónika sem úszta meg a sokévnyi műsorvezetést röhögés nélkül, ahogy Sebestyén Balázs is kinevette már a vendégét. TV + Sztárok--Rubint Réka a Feleségek luxuskivitelben című műsorban mesél eljegyzésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-rubint-reka-felesegek-luxuskivitelben-cimu-musorban-mesel-eljegyzeserol.htmlRubint Réka kezét gyönyörű helyen kérte meg annak idején Norbi, de fogalmazhatott volna pontosabban is, ugyanis szerelme hazaérkezésükig nem tudta, hogy ez egy lánykérés volt. TV + SztárokOrigoSírva mesélt templomi esküvőjéről Gór Nagy Mária: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-sirva-meselt-templomi-eskuvojerol-a-70-eves-gor-nagy-maria.htmlGór Nagy Mária a Mokka című műsorban könnyekig hatódva mesélt arról, hogyan történt az esküvőjük... TV + SztárokOrigoKatalin és Vilmos fasorral őrzik magánéletüket a kíváncsi tekintetek előlhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-katalin-es-vilmos-fasorral-orzik-maganeletuket-kivancsi-tekintetek-elol.htmlA királyi család nagyon sok pénzt költ a biztonságuk megőrzésére, ám Vilmos és Katalin más utat választott. Ők olcsóbb módszerhez folyamodtak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.