Egy cuki asszonykórus tarolt az X-Faktorban

X-Faktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rozmaring Asszonykórus tagjai 23 éve énekelnek együtt, de kétségtelen, hogy eddigi legnagyobb kalandjuk az volt, hogy jelentkeztek az X-Faktorba.

17 elképesztően aranyos nőből áll a Rozmaring Asszonykórus, akik már a bevonulásukkal levették a lábáról Puskás Petit. A hölgyek valamiféle szintetizátoros techno zenére énekeltek, ami annyira megtetszett Puskásnak, hogy maga is felrohant a színpadra táncolni. De beszéljenek helyettünk a GIF-ek.

Az asszonykórus végül három igennel bejutott a táborba, ahol majd a Wellhellotól kell előadniuk az Emlékszel Sopronban című dalt.

Az őrület határán van Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20170923-toth-vera-koltozik.htmlAz énekesnő az Instagramon panaszkodta ki magát.TV + SztárokOrigoVisszatért az X-Faktorba Hörcher Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20170923-visszatert-az-x-faktorba-horcher-laszlo-aki-megfenyegett-toth-gabit.htmlAki korábban is nézte az X-Faktor válogatóit, az egészen biztosan emlékszik Hörcher Lászlóra, aki majdnem Tóth Gabi torkának ugrott három évvel ezelőtt. Nos, a férfi, most Télapó-jelmezben próbálkozik bejutni az élő adásokba.TV + SztárokRTLKLUBMegtámadták a Pet Shop Boys tagját Rio de Janeiróbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-megtamadtak-a-pet-shop-boys-tagjat.htmlMegtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán - tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.TV + Sztárok--Nevet kell változtatnia Meghan Markle-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-meg-kell-valtoztatnia-a-nevet-meghan-markle-nek.htmlMeghan Markle színésznő és Harry herceg lassan másfél éve alkotnak egy párt, ám hivatalosan csak a napokban fognak megjelenni együtt. Azt pletykálják viszont, hogy kapuban az eljegyzés. TV + SztárokOrigoNevet kell változtatnia Meghan Markle-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-meg-kell-valtoztatnia-a-nevet-meghan-markle-nek.htmlMeghan Markle színésznő és Harry herceg lassan másfél éve alkotnak egy párt, ám hivatalosan csak a napokban fognak megjelenni együtt. Azt pletykálják viszont, hogy kapuban az eljegyzés. TV + SztárokOrigoMegvan Michael Jackson tökéletes hasonmásahttp://www.life.hu/sztarok/20170922-michael-jackson-tokeletes-hasonmasa.htmlMinden bizonnyal megvan a tökéletes Michael Jackson hasonmás. Nem csoda, hogy fotója felrobbantotta az internetet.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.