Instagramján nosztalgiázik a megasztáros időkről Tóth Gabi

Forrás: MTVA/Kaszner Nikolett -
Tóth Gabi Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőnek az Instagramján osztotta meg azt 2004-es pillanatot, amikor először lépett a Megasztár zsűrije elé. Gabi, akkor még csak 16 éves volt, és azon kevesek között van ma is, akik jól éltek a tehetségkutatóban megszerzett ismertségükkel és nem tüntek el a süllyesztőben. 

"Amikor én még kislány voltam .. ...és gondtalanul, nyugalomban.. Hjajj de nagyon megérte #megasztár #2004 #ittkezdődöttminden" - tette közzé Gabi - aki azóta befutott énekesnő lett és évekig az X-faktor mentora volt - a közösségi oldalon.

A rajongók imádják a posztot, és nem győzik, hogy dicsérni Gabit: "Életed legeslegjobb döntése volt szerintem! Köszönjük, hogy vagy. És köszönjük, hogy ezt a pályát választottad Nincs nálad jobb!" - írja az egyikük. "Két fontos dolog is történt ebben az évben. Megszülettem, és a szüleim szerint pár hónaposan már a hangodat hallgattam" - olvasható ugyanitt.

Visszatért az X-Faktorba Hörcher Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20170923-visszatert-az-x-faktorba-horcher-laszlo-aki-megfenyegett-toth-gabit.htmlAki korábban is nézte az X-Faktor válogatóit, az egészen biztosan emlékszik Hörcher Lászlóra, aki majdnem Tóth Gabi torkának ugrott három évvel ezelőtt. Nos, a férfi, most Télapó-jelmezben próbálkozik bejutni az élő adásokba.TV + SztárokRTLKLUBEbben a luxusvillában él a dúsgazdag Csősz Boglárka és török férjehttp://www.life.hu/sztarok/20170921-ebben-a-luxusvillaban-el-a-dusgazdag-csosz-boglara.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsorban láthatjuk majd, miként él Csősz Boglárka. Azzal persze nem árulunk el semmi újat, ha azt mondjuk, fényűzésben, de a részletektől neked is leesik az állad. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs így látja a Demcsák Zsuzsa-ügyethttp://www.life.hu/sztarok/20170921-sebestyen-balazs-igy-latja-a-demcsak-zsuzsa-ugyet.htmlAhogy megírtuk, Demcsák Zsuzsa a Rádió 1 reggeli műsorában Sebestyén Balázséknak mesélt az ominózus Szanyi-interjúról és a felmondásáról. Ennek kapcsán Balázs is kifejtette a véleményét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSmaltig Dalma elmondta, milyen az ő luxuséletehttp://www.life.hu/sztarok/20170921-smaltig-dalma-a-felesegek-luxuskivitelben-egyik-foszereploje-luxusarol-beszel.htmlA Feleségek luxuskivitelben egyik főszereplője, Smaltig Dalma pontosan tudja, ha képernyőre kerül, kap hideget, meleget. TV + SztárokOrigoSchumacher családja Amerikába költözikhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-schumacher-csaladja-amerikaba-koltozik-egy-uj-gyogykezeles-miatt.htmlSzinte nincs olyan hét, hogy ne lehetne új híreket olvasni Schumacher állapotáról. A család minden információt megpróbál visszatartani, ami a sztár állapotával kapcsolatos, így nem tudni, javult-e az állapota és ha igen, mennyire. A legfrissebb információk szerint a német Forma-1-legenda és családja hamarosan a tengerentúlra költözhet, hogy ott folytassák Schumacher kezeléseit. TV + SztárokAFPRónai Egon arra kér mindenki, szálljanak már le Demcsák Zsuzsárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-demcsak-zsuzsa-atv-s-szanyi-interjuja-es-felmondasa-utan-ronai-egon-posztolt.htmlAz ominózus elmúlt heti interjú és felfüggesztése után Demcsák Zsuzsa szerdán reggel a Facebookon közölte, felmondott az ATV-nél. Posztja természetesen csak olaj volt a tűzre, kapott hideget-meleget, de természetesen sokan voltak azok között is, akik a lehető legjobbakat kívánták neki. A műsorvezetővel kapcsolatban a közösségi oldalon Rónai Egon is "megszólalt". TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.