Kétségbeesve kér segítséget közösségi oldalán Jennifer Lopez

Puerto Rico Maria hurrikán segítség Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez nem tud semmit a családjáról, mióta a Maria hurrikán letarolta Puerto Ricót.

Videóban kér segítséget az Instagramon Jennifer Lopez: nem tud semmit a hozzátartózóiról, amióta a Maria hurrikán letarolta Puerto Ricót. A felvételen arról beszél, hogy a pusztítások minden képzeletet felülmúlnak, ő maga sem tudta felvenni a kapcsolatot ott élő rokonaival. Az énekesnő arra kéri rajongóit, hogy adományokkal segíték a katasztrófasúlytotta területek lakóit.


A baj valóban hatalmas, az MTI arról számolt be, hogy erőltetett ütemben telepítik ki a lakosságot Puerto Rico szigetének északnyugati részéből, mert gátszakadás fenyegeti több tízezer ember életét. A veszélyben lévő gát mögött egy 5 négyzetkilométeres mesterséges tó van. A vihart 400 milliméteres csapadék kísérte, ami teljesen feltöltötte a tározót, az orkán pedig megrongálta gátat. Az alatta húzódó völgyben 70 ezer ember él. Az ottélők elérését nehezíti, hogy a sziget 78 közigazgatási körzetéből 40-nel nincs kapcsolat, annyira megrongálta a távközlési rendszert szerdán érkező, négyes fokozatú Maria hurrikán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.