Muri Enikő már másfél éve szingli

szingli Muri Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muir Enikő már másfél éve van egyedül. A 27 éves énekesnőnek rengeteg a munkja, így inkább arra koncentrál, mint a pasikra. 

"Tulajdonképpen már elég régen szakítottam az előző párommal, és azóta nem is volt semmiféle kapcsolatom. Ugyan nyitott vagyok a lehetőségekre, készen állnék a családalapításra is, de most nincs időm egy kapcsolatra, mert sok a munkám. Végig turnéztuk az egész nyarat a Sugarloaffal itthon és külföldön, készülünk az új lemezzel ezen kívül játszom a Madách Színházban és próbálok az ExperiDance-szel" - mesélte Enikő a Vasárnapi Blikknek.

Muri Enikőt mindig megtalálják a hülyék Forrás: Muri Enikő

Enikő a klasszikus ismerkedési módszerek híve, nem tudja elképzelni, hogy az interneten találjon magának párt.

"Az online randizásra nagybetűs nem a válaszom! Nagyon távol áll tőlem. Hiába vannak oldalak, amelyek pénz ellenében garantálják a biztonságot, én mindig megtalálom a hülyéket. Maradok inkább a klasszikus randizásnál, a személyes megismerkedésnél" - mondta a Sugarloaf énekesnője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.