Régi szereplők tértek vissza az X-Faktorba

X-Faktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Tóth Betti vagyok 17 éves, de nem ismersz fel Alex?"- ezzel fogadta a mentorokat az a fiatal lány, aki másodszor is megpróbált a legjobbak közé jutni az X-Faktorban. De nem ő volt az egyetlen visszatérő...

Betti a 2016-os X-Faktorban a táborig jutott, ott azonban elvérzett, mert nem tudta a szöveget. Emiatt talán érthető, hogy miért izgult annyira a lány, aki most is egy különleges produkcióval készült. Az előadását ByeAlex megdicsérte, de a többieket már megosztotta. "Alex, ez nem valami mélyről jövő fekete dolog?"- kérdezgette kollégáját Gáspár Laci, de Radics Gigi ezt is fokozta. "Én féltem tőled. Félek a gonosz energiáktól, ezért nem tudok neked igent adni"- mondta az énekesnő. Ám a férfi mentorok három igennel beszavazták a lányt a táborba, így jobb, ha Radics Gigi felkészül az újabb előadásra.

De nem Betti volt az egyetlen visszatérő a szombati X-Faktorban. Gulyás Roland is újra megpróbálkozott azzal, hogy beénekelje magát a legjobbak közé. "A rikácsolós gyerek miatt felállította a székből Puskás ezt a tehetséges fiút" - valahogy így foglalta össze röviden Roland történetét Gáspár Laci, aki azonban csalódott a visszatérő srácban. "Tavaly szépen énekeltél, most meg te is itt rikácsolsz. Bekattantál" - háborodott fel Gáspár Laci, akitől teljesen más véleményen volt Puskás Peti. "Most végre egy különlegesen énekelő helyes gyerek vagy. Itt a helyed." Roland négy igennel mehet a táborba.

Kit vittél volna tovább?

Kiss Ramóna csodálatosan énekelt az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-kiss-ramona-az-x-faktorban-enekelt.htmlRendhagyó dolog történt a szombati X-Faktorban. Kiss Ramóna, az X-Faktor idei műsorvezetője egy dalt adott elő a színpadon. Erre pedig nyomós oka volt... TV + SztárokOrigoAz őrület határán van Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20170923-toth-vera-koltozik.htmlAz énekesnő az Instagramon panaszkodta ki magát.TV + SztárokOrigoMár nem haragszik Bajor Imre özvegyére Koós Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20170923-mar-nem-haragszik-bajor-imre-ozvegyere-koos-janos-de-nem-beszelnek.htmlBár korábban jóban voltak, Bajor Imre özvegye és Koós János nem beszélt egymással a Kicsi Huszár temetése óta. Azt nem tudni, mi okozta köztük a haragot, most azonban megtört a jég... TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó volt férjéről, Kicska Lászlóról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170923-keresztes-ildiko-volt-ferjerol-kicska-laszlorol-vallott.htmlAz énekesnő és az EDDA gitárosa 25 év házasság után váltak el egymástól. A férfi később megtalálta új párját egy fiatal lány személyében, ám azóta szakítottak. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSzázmilliókat buktak Schobert Norbiékhttp://www.life.hu/sztarok/20170923-szazmilliokat-buktak-schobert-norbiek-es-agassit-is-elvesztettek.htmlSchobert Norbi elárulta, mekkora mínusszal szállt ki a tőzsdebizniszből, és hogyan bukta el az egykori teniszvilágsztárral, Andre Agassival tervezett üzleti partnerséget. A fitneszguru az ATV stúdiójában, az Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsor felvételén mesélt arról, hogyan építette többször is újjá a vállalkozását és állt talpra a nehézségek ellenére. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMuri Enikő már másfél éve szinglihttp://www.life.hu/sztarok/20170923-muri-eniko-masfel-eve-egyedulallo.htmlMuir Enikő már másfél éve van egyedül. A 27 éves énekesnőnek rengeteg a munkja, így inkább arra koncentrál, mint a pasikra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.