Az X-Faktor transznemű énekese, Nicole jövőre újra indul a versenyen

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor Nicole transzneműség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor legutóbbi válogatóján különös jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők: egy transznemű énekes produkcióján sírva fakadt Gáspár Laci, de nem azért mert jó volt. Nicole a kudarc után most az összes mentornak üzent.

Gáspár Laci sírva fakadt a legutóbbi X-Faktor válogatón, méghozzá a transznemű Nicole produkcióján, de nem azért, mert a lány brillírozott volna. A mentor csupán nagyon megsajnálta a jelentkezőt, nem értette, hogyan tévedhetett ekkorát. Ugyan értékelték a bátorságát, tovább természetesen nem juttatták Nicole-t, aki a kudarc ellenére nem adja fel.

Nicole produkcióját megkönnyezte Gáspár Laci, jövőre pedig az összes mentor sírni fog! Forrás: RTL Klub

mind a négy mentort meg fogom ríkatni.

Borsnak

Zimány Linda is fellépett az állatkínzás ellen: videó http://www.life.hu/sztarok/20170925-zimany-linda-sem-nezi-jo-szemmel-az-allatkinzast.htmlSajnos rengeteg olyan emberről hallani, akik szándékosan bántalmaznak önvédelemre képtelen állatokat. Vannak azonban olyanok is, akik harcolnak a súlyos probléma visszaszorításáért. TV + SztárokOrigoÍgy derült ki, hogy Cooky barátnője, Debóra terhes: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-igy-derult-ki-hogy-cooky-baratnoje-debora-terhes.htmlNéhány napja jelentette be Cooky és barátnője, hogy gyermekük lesz, most pedig arról meséltek, hogyan derült ki Debóra terhessége! TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó ellen vizsgálódik az adóhatósághttp://www.life.hu/sztarok/20170925-a-nav-vizsgalodik-pecsi-ildiko-ellen.htmlSosem fog véget érni Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fiának kálváriája. Az egykori házaspár a gyerektartás miatt perel, de Pécsi Ildikó is belekeveredett kettőjük vitájába. A fia miatt került kellemetlen helyzetbe a művésznő, így most ellene is vizsgálódnak, méghozzá a NAV. TV + Sztárok--Lelki terror alatt tartják társukat a Survivor játékosai: videó http://www.life.hu/sztarok/20170925-komoly-megprobaltatasok-ele-kerult-survivor-adri.htmlElképesztő megpróbáltatások elé került Adri, a Survivor egyik játékosa. A Holtak szigetén nem éppen leányálom az élet. TV + Sztárok--Horváth Tamás, a Sztárban sztár versenyzője megküzdött szerelméérthttp://www.life.hu/sztarok/20170925-horvath-tamas-megkuzdott-szerelmeert.htmlHorváth Tamás és szerelme mát öt éve alkotnak egy párt, de a kezdet nem volt egyszerű: az énekes sokáig küzdött szerelméért! TV + SztárokOrigoÍgy szkanderozik Palvin Barbi és a barátnője: videó http://www.life.hu/sztarok/20170925-videora-vettek-ahogy-palvin-barbi-szkanderozik.htmlDöbbenetes videó került fel Palvin Barbi közösségi oldalára: egy másik csodás modellel, Stella Maxwellel mérték össze az erejüket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.