Sztárban sztár Csézy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal Csézynek kellett otthagynia a Sztárban sztár csapatát, sem a nézőktől, sem a zsűritől nem kapott kiemelkedő pontszámokat. Az énekesnő a Life.hu riporterének elárulta, szerinte miért neki kellett távoznia.

Vasárnap ismét gőzerővel szórakoztatta a nézőket a Sztárban sztár, minden versenyző kitett magáért, hogy ne ő essen ki a mezőnyből. Hiába teljesítettek azonban derekasan a sztárok, ezúttal is el kellett búcsúzni valakitől. Az a valaki pedig Csézy volt, aki Elvis Presleyként próbálta megszerezni a nézői szavazatokat. Teljesen azonban nem tudta elnyerni sem a képernyők előtt ülők, sem a zsűri tetszését, így neki kellett távoznia. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elmondta, hogy szerinte miért ő esett ki a versenyből.

20 év után kiderült, ki ölhette meg Tupac-othttp://www.life.hu/sztarok/20170925-kiderult-ki-olhette-meg-tupac-ot.html1996-ban végezték ki az autójában ülő világsztárt, Tupac Shakurt, miközben barátjával Mike Tyson mérkőzéséről tartott haza. Egészen mostanáig nem derült fény a kegyetlen gyilkosság elkövetőjére.TV + SztárokOrigoMuri Enikő éhezett az Ázsia Expressz forgatása alatthttp://www.life.hu/sztarok/20170925-muri-eniko-ehezett-a-forgatas-alatt.htmlMuri Enikő Fésűs Nelly oldalán vett részt az Ázsia Expressz című műsorban, amit hamarosan láthatunk majd a TV2 képernyőjén. A sztár elárulta, hogy voltak komoly holtpontok is a forgatás alatt. TV + Sztárok--Till Attila beszólt Mága Zoltánnak a Sztárban sztárban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-tilla-beszolt-maga-zoltannak-a-sztarban-sztarban.htmlA Sztárban sztár legutóbbi adásában Tilla sem tudta kihagyni Mága Zoltán szelfi-botrányát: élő adásban szólt be a hegedűművésznek a műsorvezető. TV + Sztárok--Ittas vezetésért ítélték el az Irigy Hónaljmirigy egyik tagját, Kabai Lászlóthttp://www.life.hu/sztarok/20170925-ittas-vezetesert-eliteltek-az-irigy-honaljmirigy-egyik-tagjat-kabai-laszlot.htmlIttas vezetés vétsége miatt ítélte el a bíróság Kabali Lászlót, az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagját. Akár börtönbe is mehet... TV + Sztárok--Ördög Nóra is játszik kislányával, Micivel a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-ordog-nora-is-szerepel-sajat-musoraban-kislanyaval-micivel.htmlÖrdög Nóra is szerepelni fog kislányával saját műsorában, a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című nagysikerű sztáros produkcióban. TV + Sztárok--31 éves lett Sarka Kata: így ünnepelte a szülinapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170924-31-eves-lett-sarka-kata-igy-unnepelt.htmlSarka Kata Facebook-posztban írta meg, hogyan is telt számára a nagy nap. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.