Sztárban sztár Pápai Joci Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci különleges feladatot kapott a Sztárban sztár legutóbbi adásában. Az eredménytől pedig nem csak a nézők, hanem Emilio is teljesen megőrült. 

Egyre keményebb feladatokat kapnak a Sztárban sztár versenyzői: Kollányi Zsuzsiból egy pillanat alatt Justin Bieber lett, Pápai Jociból pedig Kylie Minogue. És bármennyire is azt gondolnánk, hogy Joci nem hasonlít a szexi szépségre, Emiliót mégis csak sikerült felcsigáznia.

Emilio és Pápai Minogue!#papaijoci #sztarbansztar #tv2 ##zene #❤️ Szeretem a testvéremet hatalmas Papai Joci

Emilio Jellinek (@emilioking13) által megosztott bejegyzés,

A híres édesapa ugyanis úgy tapadt az "énekesnőre", mint egy rajongó kisgyerek. Nem is csoda: szerintünk senki nem tud olyan kívánatosan csücsöríteni, mint Pápai Joci. Nem is beszélve arról, hogy milyen szexi idomokat varázsoltak a mellkasára. Nem véletlen, hogy Emilio keze is Joci mellén akadt el.

A fotó néhány óra alatt több, mint ezer kedvelést kapott. Mindenki nagyon jól szórakozott a két fiú kis játékán, hiszen ilyen viccet nem látni mindennap.

Janicsák Vecából Christina Aguilera lett: videó

A szexi díva, Christina Aguilera bőrébe bújt Veca, aki ezúttal jól ki is eresztette a hangját a Sztárban Sztár színpadán. A zsűri a 37 pontra értékelte a produkciót. Lemaradtál a produkcióról? Itt tudod megnézni.

Az X-Faktor transznemű énekese, Nicole jövőre újra indul a versenyenhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-az-x-faktor-transznemu-enekese-nicole-jovore-ujra-indul-a-versenyen.htmlAz X-Faktor legutóbbi válogatóján különös jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők: egy transznemű énekes produkcióján sírva fakadt Gáspár Laci, de nem azért mert jó volt. Nicole a kudarc után most az összes mentornak üzent. TV + SztárokOrigoZimány Linda is fellépett az állatkínzás ellen: videó http://www.life.hu/sztarok/20170925-zimany-linda-sem-nezi-jo-szemmel-az-allatkinzast.htmlSajnos rengeteg olyan emberről hallani, akik szándékosan bántalmaznak önvédelemre képtelen állatokat. Vannak azonban olyanok is, akik harcolnak a súlyos probléma visszaszorításáért. TV + SztárokOrigoÍgy derült ki, hogy Cooky barátnője, Debóra terhes: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-igy-derult-ki-hogy-cooky-baratnoje-debora-terhes.htmlNéhány napja jelentette be Cooky és barátnője, hogy gyermekük lesz, most pedig arról meséltek, hogyan derült ki Debóra terhessége! TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó ellen vizsgálódik az adóhatósághttp://www.life.hu/sztarok/20170925-a-nav-vizsgalodik-pecsi-ildiko-ellen.htmlSosem fog véget érni Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fiának kálváriája. Az egykori házaspár a gyerektartás miatt perel, de Pécsi Ildikó is belekeveredett kettőjük vitájába. A fia miatt került kellemetlen helyzetbe a művésznő, így most ellene is vizsgálódnak, méghozzá a NAV. TV + Sztárok--Lelki terror alatt tartják társukat a Survivor játékosai: videó http://www.life.hu/sztarok/20170925-komoly-megprobaltatasok-ele-kerult-survivor-adri.htmlElképesztő megpróbáltatások elé került Adri, a Survivor egyik játékosa. A Holtak szigetén nem éppen leányálom az élet. TV + Sztárok--Kollányi Zsuzsi jól érezte magát Justin Bieberként: videó http://www.life.hu/sztarok/20170925-kollanyi-zsuzsi-imadott-justin-bieber-borebe-bujni.htmlKollányi Zsuzsi a szupersztár Justin Biebert játszotta el a Sztárban Sztár legutóbbi adásában. Hogy milyen érzés volt számára színpadra vinni korunk legismertebb tini-szupersztárját, valamint miért nem meztelenkedne és tetoválná tele a karját Zsuzsi Justinnal ellentétben, az interjúban elmondta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.