20 év után kiderült, ki ölhette meg Tupac-ot

Forrás: Origo -
Tupac Shakur halál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1996-ban végezték ki az autójában ülő világsztárt, Tupac Shakurt, miközben barátjával Mike Tyson mérkőzéséről tartott haza. Egészen mostanáig nem derült fény a kegyetlen gyilkosság elkövetőjére.

A világ egyik legsikeresebb rapper előadója éppen autóba ülve tartott haza barátjával, Suge Knight-tal egy bokszmeccsről, amikor rátámadtak: ismeretlenek nyitottak rájuk tüzet, amit a vilgásztár sajnálatos módon nem élt túl, barátja azonban csodával határos módon megúszta a támadást.

Kiderült, ki okozta Tupac halálát Forrás: Origo

Talán ezért is gyanakodtak rá, sokáig úgy gondolták, hogy ő lehetett a tettes, ám végül kiderült, hogy Suge Knight ártatlan.

20 évig tartott, mire a nyomozók kiderítették, ki állhat a kegyetlen tett hátterében. Úgy gondolják, hogy a ravaszt az az Orlando Anderson húzta meg, aki néhány évvel később egy bandaháborúban, leszámolás közben szintén életét vesztette- írja a Metro.

Muri Enikő éhezett az Ázsia Expressz forgatása alatthttp://www.life.hu/sztarok/20170925-muri-eniko-ehezett-a-forgatas-alatt.htmlMuri Enikő Fésűs Nelly oldalán vett részt az Ázsia Expressz című műsorban, amit hamarosan láthatunk majd a TV2 képernyőjén. A sztár elárulta, hogy voltak komoly holtpontok is a forgatás alatt. TV + Sztárok--Till Attila beszólt Mága Zoltánnak a Sztárban sztárban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-tilla-beszolt-maga-zoltannak-a-sztarban-sztarban.htmlA Sztárban sztár legutóbbi adásában Tilla sem tudta kihagyni Mága Zoltán szelfi-botrányát: élő adásban szólt be a hegedűművésznek a műsorvezető. TV + Sztárok--Ördög Nóra is játszik kislányával, Micivel a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-ordog-nora-is-szerepel-sajat-musoraban-kislanyaval-micivel.htmlÖrdög Nóra is szerepelni fog kislányával saját műsorában, a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című nagysikerű sztáros produkcióban. TV + Sztárok--Ittas vezetésért ítélték el az Irigy Hónaljmirigy egyik tagját, Kabai Lászlóthttp://www.life.hu/sztarok/20170925-ittas-vezetesert-eliteltek-az-irigy-honaljmirigy-egyik-tagjat-kabai-laszlot.htmlIttas vezetés vétsége miatt ítélte el a bíróság Kabali Lászlót, az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagját. Akár börtönbe is mehet... TV + Sztárok--A Sztárban sztár színfalai mögül posztolt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20170924-a-sztarban-sztar-szinfalai-mogul-posztolt-liptai-claudia-zsuritag.htmlA TV2 Sztárban sztár című műsorában a zsűri épp olyan fontos szerephez jut, mint a fellépők. A négyesfogat idén is elképesztően szórakoztató, Liptai Claudia pedig egyedüli nőként üde színfoltja a társaságnak. TV + SztárokOrigoRadics Gigi szigorú mentor az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170924-radics-gigi-szigoru-mentor-az-x-faktorban.htmlA mindig kedves Radics Gigi szigorú mentornak bizonyul. Ami a szívén, az a száján. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.