Vigyázat, gyerekkel vagyok! Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra is szerepelni fog kislányával saját műsorában, a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című nagysikerű sztáros produkcióban.

Október 2-án indul útjára a TV2 nagysikerű gyerekes-sztáros vetélekdője, a Vigyázat! Gyerekkel vagyok. Ebben a szériában is rendkívül izgalmasnak ígérkezik a mezőny, ugyanis Bódi Sylvi, Majka, Pápai Joci és számos szuper sztármami és sztárpapi mellett a hóhért is akasztani fogják:

Ördög Nóri is játszatni fog kislányával, Micivel.

Ördög Nóra lánya, Nánási Mici is szerepelni fog anyukája műsorában Forrás: Instagram/ordognora

Nóri nem riad vissza az effajta kihívásoktól sem, szívesen beült a vendégek székébe ő is, hiszen saját bevallása szerint nincs abban semmi rossz, ha mindenki vállalja saját esendőségét, sőt!

"Mici a főszereplő, de Vencikém is beült. Menet közben csatlakozott. Ez egy ártatlan játék. Hogy lennék hiteles, ha én magam nem ülnék be? Ez fel sem merült. Ide mindenki szórakozni jön, az a lényeg, hogy tudj nevetni az esendő dolgaidon. Pont én ne ülnék be?" -mesélte Nóri a Borsnak adott interjújában.

Ittas vezetésért ítélték el az Irigy Hónaljmirigy egyik tagját, Kabai Lászlóthttp://www.life.hu/sztarok/20170925-ittas-vezetesert-eliteltek-az-irigy-honaljmirigy-egyik-tagjat-kabai-laszlot.htmlIttas vezetés vétsége miatt ítélte el a bíróság Kabali Lászlót, az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagját. Akár börtönbe is mehet...TV + SztárokSztárban sztár: Csézy esett ki a versenybőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170924--csezy-esett-ki-a-versenybol-a-sztarban-sztarbol.htmlIsmét egy versenyzővel kevesebben folytathatják a jövő héten a Sztárban sztár versenyét. Vasárnap este Csézytől búcsúzhatunk.TV + SztárokOrigoPéniszét mutogatta Pumped Gabo (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170924-peniszet-mutogatta-pumped-gabo.htmlHa Pumpedékről van szó, sosem a magasirodalom, az kifinomult ízlés, esetleg a férfias udvarlás jut eszünkbe. Nos, Gabóék most is hozták a formájukat. Íme, viháncolás, buta lányok, pénisz és mellek két percben. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi miatt kaphatott eltiltást Neymarhttp://www.life.hu/sztarok/20170923-neymar-eltiltas-palvin-barbi-buli.htmlPalvin Bari, Neymar és Lewis Hamilton hétfőn együtt buliztak Londonban, a Paris Saint-Germain focistája azonban drágán megfizetett, amiért szórakozni ment. TV + Sztárok--Monokinire vetkőzött Gelencsér Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20170924-monokinire-vetkozott-gelencser-timea-tavalyi-miss-world-hungary.htmlA Seychelle-szigetek nyaral a tavalyi Miss World Hungary, Gelencsér Tímea, aki most elképesztően szexi fotóval örvendeztette meg rajongóit. TV + SztárokOrigoKarrierről, családról, Gyurta Daniról mesélt Cserpes Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20170924-karrierrol-csaladrol-gyurta-danirol-meselt-cserpes-laura-enekesno.htmlSzerelméről, Gyurta Daniról, a családja anyagi helyzetéről, és az azt övező szereteotípiákról és a Sztárban sztárbanról mesélt Cserpes Laura. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.