Sztárok, akik szakítottak lúzer kedvesükkel miután híressé váltak

Forrás: Getty Images -
párkapcsolat lúzer szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy változás egy tehetséges ember életében, amikor híressé válik, de nemcsak az ő világa áll a feje tetejére, hanem a körülötte élőké is. A párkapcsolatok nagy része nem is bírja ezt a terhelést, jórészt azért, mert az újdonsült hírnév és a rajongók tömegei teljesen megbolondítják az embert, és a sztárrá vált személyek már nem tartják elég menőnek a partnerüket, aki évekig megfelelt....

Nicki Minaj

Safaree Lloyd Samuels és Nicki Minaj Forrás: Getty Images

Hatalmas nevet szerzett magának Nicki Minaj, mint az elmúlt évek egyik legjobb női rappere, de a magánéletét igyekezett mindig titokban tartani. Így a rajongók azt sem tudták, hogy a hatalmas hírnév előtt 12 éven át volt egy Safaree Samuels nevű férfi párja, akivel gyereket is terveztek, ám a csillogás mindennek véget vetett: Nicki dobta a pasiját, aki később azt állította, hogy ő segített megírni a rapper vezető slágereit.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez és Ojani Noa Forrás: Getty Image

Jennifer Lopez összesen háromszor volt házas, de első boldogító igenjét nem szívesen reklámozza. Még Marc Anthony előtt, és jóval azelőtt, hogy igazán híressé vált volna, egy táncos és egyben testőr pasi volt a férje, méghozzá Ojani Noa, akiről sokáig senki nem is tudott semmit egászen 2005-ig, amikor a volt férj megfenyegetette JLo-t, hogy nyilvánosságra hozza az állítólagos szexvideójukat.

Jennifer Hudson

Jennifer Hudson Forrás: Getty Images

Az énekesnő rögtön azután, hogy hírnevet szerzett, és megkezdte filmes karrierjét is, elkezdett randizni David Ortega nevű harvardi diplomás férfival. A nagy románc előtt azonban egy másik férfival élt évekig, méghozzá egy James Peyton nevű fickóval, akit nem sokkal az új kapcsolat bejelentése előtt dobott. Szép dolog...

Kim Kardashian

Kim Kardashian és Kris Humphries Forrás: Getty Images

Minél híresebb volt Kim Kardashian, annál híresebb férfiakkal randizott, hiszen egy bizonyos szint alá nem adta. Ez lehetett Kris Humphries veszte, akivel a család valóságshow-jának egy különleges részében össze is házasodtak, de csak 72 órán át tartott a holtodiglan. Kim arra hivatkozott, hogy tévedett, de igazából csak feltűnt a színen Kanye West!

Megan Fox

David Gallagher és Megan Fox Forrás: Getty Images

Mary-Kate és Ashley Olsen filmjeiben kezdte pályafutását Megan Fox, és bizony sokáig kellett várnia az áttörésre, addig is David Gallagherrel randizgatott, vagyis azzal a fiúval aki a Hetedik mennyország sztárja volt. Amint azonban Megan Fox csillaga fényesebben kezdett el ragyogni, dobta a szőke herceget, és inkább Brian Austin Greennel kezdett el találkozgatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.