Anyaszült meztelenül motorozott a Barátok közt sztárja, Hajnal János - videó

Hajnal János meztelen Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajnal János, a Barátok közt Kristófja megvált ruháitól, sőt motorra is pattanat teljesen meztelenül. Tette mindezt egy darab kedvéért.

Gubík Ági és Hajnal János kétszemélyes darabját, a Pincért a vidéki helyszín után Budapesten is bemutatták. Ági egy kiégett színésznőt alakít, János pedig a szobapincért, akit a színésznő valamiért érdekesnek talál. A nézők nem mindennapi jelenetnek lehetnek tanúi a pszichothrillerben, ugyani János anyaszült meztelenre vetkőzik. ÉS ha még ez nem lenne elég, a darab végén anyaszült meztelenül pattan fel a motorjára, amivel elviharzik. A videóban a darab ominózus jelenete is látható.

Berki Krisztián kiakadt a nők függetlenségi vágyán élő adásban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170926-berki-krisztian-kiakadt-a-nok-fuggetlensegi-vagyan-elo-adasban.htmlBerki Krisztián és Pamlea végleg szakítottak, de az okokat egyelőre nem árulták el. Berkinek azonban volt egy olyan kirohanása a reggeli műsorban, ami nagyon árulkodó: kiakadt, hogy a nők mindig függetlenek akarnak lenni. TV + SztárokOrigoPár hete még családot akart Nacsa Olivérhttp://www.life.hu/sztarok/20170926-par-hete-meg-csaladot-akarta-nacsa-oliver.htmlTegnap röppent fel a hír, hogy Nacsa Olivér és kedvese, Szilvi szakítotak. Közös közleményt adtak, amiben közölték rajongókkal a rossz hírt. Saktóértesülések szerint azonban pár hete még csaldot terveztek.TV + SztárokFélmeztelen férfi táncolt Radics Giginek az X-Faktorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-felmeztelen-ferfi-tancolt-radics-giginek-az-x-faktorban-video.htmlA hétvégi X-Faktor bővelkedett izgalmakban, sőt olyan jelenetek is voltak, amiket a tévé képernyője előtt ülve nem láthattunk! TV + Sztárok--Molnár Anikó édesapja elvesztéséről mesélt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-molnar-aniko-edesapja-elveszteserol-beszelt-video.htmlMolnár Anikó édesapja elvesztéséről mesélt: elárulta, hogy azután hunyt el, miután letették a telefont egymással.TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea kislányával együtt alszik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-varkonyi-andrea-kislanyaval-egyutt-alszi.htmlVárkonyi Andrea ritka pillanatot osztott meg a rajongóival: megmutatta, hogyan alszanak kislányával együtt. Ez az igazi békesség. TV + SztárokOrigoMesebeli környezetben ünnepelték a szerelmüket Schobert Norbiék: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-ilyen-volt-schobert-norbi-es-rubint-reka-eskuvoje.htmlKülönleges felvétel került napvilágra Réka és Norbi esküvőjéről: tagadhatatlan, hogy még mindig rajongva imádják egymást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.