Bella Thorne egy másik nővel csókolózik: fotó

Forrás: AFP -
csók Bella Thorne biszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő tudja, hogyan kell felborzolni a kedélyeket: megmutatta, hogyan csókol egy másik nőt! Bella Thorne többé már nem foglalkozik a támadásokkal, és felvállalja szexuális beállítottságát.

Nem akarta beismerni biszexualitását Bella Thorne, de nem volt más választása. Már korábban elterjedt egy olyan fotó az interneten, amin egy nővel csókolózott. A fiatal énekesnő ezután úgy döntött, hogy kár tagadni a nyilvánvalót, és bevallotta, hogy biszexuális. Azóta viszont mintha kinyílt volna a világ a fiatal celeb előtt, már semmit nem akar rejtegetni.

Bella Thorne átpártolt a lányokhoz Forrás: AFP

Legutóbbi vad fotóját például ő maga töltötte fel a Twitter-oldalára, ebből látszik, hogy már nem érdekli, ki mit gondol róla. Megmutatja az életét, és ha valakinek nem tetszik, az tovább is görgethet. Ettől azonban nem kell félnie, valószínűleg egyre több férfi rajongót gyűjt be, ha így folytatja, a fotó ugyanis elég érzékira sikerült: Bella éppen egy barátnője nyelvét ízlelgeti. A másik hölgy nem mást, mint Tana Mongeau, aki egyébként még az összemelegedésük előtt Scott Disicket próbálta lecsapni Bella kezéről. Érdekes...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.