Berki Krisztián kiakadt a nők függetlenségi vágyán élő adásban: videó

Fem3Café Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Pamlea végleg szakítottak, de az okokat egyelőre nem árulták el. Berkinek azonban volt egy olyan kirohanása a reggeli műsorban, ami nagyon árulkodó: kiakadt, hogy a nők mindig függetlenek akarnak lenni.

Facebook-oldalán adott hírt Pamela arról, hogy már nem alkotnak egy párt Berki Krisztiánnal. Ennél többet azonban nem árult el, nem derült ki például az sem, mi vezetett a szakításukhoz. AFEM3 reggeli műsorában azonban Berki úgy kiakadt, hogy az sok mindenre magyarázatot adhat. A vendég Aleska volt, aki ismét szingli, újra független nőként kell boldogulnia, de a celeb azt is leszögezte, hogy ő alapvetően akkor is független, ha van mellette valaki.

Berki Krisztián kiakadt Forrás: Facebook/Berki Krisztián

"Szerintem manapság a fiatal lányokat erre is nevelik. Akár iskolai szinten, akár a szülők. Azt mondják nekik, ne abba bízz, hogy egy családként le tudsz élni egy életet, hanem teremtsd meg magadnak, csináld meg, legyél karrierista, és közben egyébként legyél majd nő, családanya, és szerető feleség" - hozzátette, hogy neki a karakán nők tetszenek, ám mikor Aleska szóba hozta, hogy egy kapcsolaton belül is meg kell őrizni a függetlenséget, akkor Berki Krisztián teljesen kiakadt.

ha függetleníteni akarod magad egy kapcsolatban,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.