Csobot Adél szerelem sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél a Micsoda nők! című műsorban volt Várkonyi Andrea vendége. Olyan témáról beszélgettek, ami miatt a fiatal anyuka elsírta magát.

A beszélgetés témája az elhidegülés volt: hogy akadnak párok, akik idővel teljesen eltávolodnak egymástól, elélnek egymás mellett, nem beszélnek egymással. Egy párkapcsolatban a tüzet meg kell őrizni, de ez nem mindig könnyű feladat. Amikor Várkonyi Andrea azt ecsetelte, hogy sokan maximum a sót kérik el egymástól otthon, több kommunikáció nincs is, akkor Adélnak könnybe lábadt a szeme. A fiatal énekesnő a boldogsádtól hatódott meg, elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy nekik Bencével nincsenek ilyen problémáik.


"Azért vagyok boldog, mert itt ülök, és rámeszméltem, hogy annyira jó, hogy nincsenek ilyen problémáim! Egyszerűen büszke vagyok a kapcsolatunkra, tök jó így ráeszmélni arra, hogy nem tudok ezekhez hozzászólni" - fejtette ki érzéseit Adél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.