Gary Oldman színész ötödjére is megnősült

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller -
házasság Gisele Schmidt nősülés Gary Oldman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit színész bizonyítja, hogy közel a hatvanhoz is lehet szerelmes: Gary Oldman ötödjére házasodott meg 59 évesen, és szerinte Gisele Schmidt az igazi!

Több mint két éve derült ki, hogy Gary Oldman negyedik házassága is tönkrement. A brit színész és egykori felesége hét év után váltak el egymástól, de a sztár nem adta fel. Hitte, hogy még 50 felett is rátalálhat az igazira, és így is lett. Nem sokkal a válás után a brit színész elkezdett randizni Gisele Schmidt íróval, akivel Gary fotókiállításán ismerkedtek meg.

Gary Oldman ötödjére is boldog vőlegény volt Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Kapcsolatukat féltve óvták a nyilvánosság elől, de kiderült, hogy viszonyuk nagyon is komoly. A pár ugyanis örök hűséget fogadott egymásnak, Gary Oldman immár ötödször állt az oltár előtt, de most biztos abban, hogy megtalálta élete párját. A színész és szerelme Gary ügynökének, Doug Urbanskinak a villájában házasodtak össze a legnagyobb titokban - írja a Page Six.

Berki Krisztián kiakadt a nők függetlenségi vágyán élő adásban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170926-berki-krisztian-kiakadt-a-nok-fuggetlensegi-vagyan-elo-adasban.htmlBerki Krisztián és Pamlea végleg szakítottak, de az okokat egyelőre nem árulták el. Berkinek azonban volt egy olyan kirohanása a reggeli műsorban, ami nagyon árulkodó: kiakadt, hogy a nők mindig függetlenek akarnak lenni. TV + SztárokOrigoFélmeztelen férfi táncolt Radics Giginek az X-Faktorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-felmeztelen-ferfi-tancolt-radics-giginek-az-x-faktorban-video.htmlA hétvégi X-Faktor bővelkedett izgalmakban, sőt olyan jelenetek is voltak, amiket a tévé képernyője előtt ülve nem láthattunk! TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan Markle először szerepeltek a nyilvánosság előtt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-harry-herceg-es-meghan-markle-eloszor-a-nyilvanossag-elott-video.htmlHarry herceg és Meghan Markle végre hivatalosan is megjelentek együtt a nyilvánosság előtt. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó édesapja elvesztéséről mesélt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-molnar-aniko-edesapja-elveszteserol-beszelt-video.htmlMolnár Anikó édesapja elvesztéséről mesélt: elárulta, hogy azután hunyt el, miután letették a telefont egymással.TV + SztárokOrigoMesebeli környezetben ünnepelték a szerelmüket Schobert Norbiék: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-ilyen-volt-schobert-norbi-es-rubint-reka-eskuvoje.htmlKülönleges felvétel került napvilágra Réka és Norbi esküvőjéről: tagadhatatlan, hogy még mindig rajongva imádják egymást. TV + Sztárok--Sztárok, akik szakítottak lúzer kedvesükkel miután híressé váltakhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-sztarok-akik-dobtak-luzer-kedvesuket-miutan-hiresse-valtak.htmlNagy változás egy tehetséges ember életében, amikor híressé válik, de nemcsak az ő világa változik meg, hanem a körülötte élőké is. A párkapcsolatok nagy része nem is bírja ezt a terhelést, jórészt azért, mert az újdonsült hírnév és a rajongók tömegei teljesen megboldogítják az embert, és sztárrá vált személyek már nem tartják elég menőnek a partnerüket, aki évekig megfelelt.... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.