Ilyen luxusban házasodott össze Rubint Réka és Schobert Norbi: videó

Rubint Réka házassági évforduló Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Réka és Norbi 15 éves házasságukat pecsételték meg egy újabb lakodalommal. Az eseményről készült videót pedig Réka meg is osztotta a rajongóival.

Norbiék nem spóroltak a 15 házassági évfordulójuknak megünneplésén. Minden részlet stimmelt: naplemente, romatika, lovak, csodálatos birtok. A nagy eseménynek most te is részese lehetsz, Réka megmutatta a lagziról ksézült videót.

Meztelen feneket mutatott Smaltig Dalma: videó http://www.life.hu/sztarok/20170926-megmutatta-meztelen-feneket-smaltig-dalma.htmlŐrületes alakját mutatta meg a nézőknek Smaltig Dalma. Nem csoda, hogy erre a pillanatra mindenki emlékszik. TV + SztárokOrigoPintér Tibor kijelentette, hogy nem kezd kiskorúakkalhttp://www.life.hu/sztarok/20170926-pinter-tibor-kijelentette-hogy-nem-kezd-kiskoruakkal.htmlPintér Tiborról több helyen is megjelentek olyan hírek, miszerint fiatal lányokkal kezd. A színész most leszögezte, ugyan kapott már ajánlatot kiskorútól, de akkor sem élt vele, és ezután sem fog fiatalkorúakkal kapcsolatot teremteni. TV + SztárokOrigoKamerák előtt fakadt sírva Csobot Adél: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170926-kamerak-elott-fakadt-sirva-csobot-adel.htmlCsobot Adél a Micsoda nők! című műsorban volt Várkonyi Andrea vendége. Olyan témáról beszélgettek, ami miatt a fiatal anyuka elsírta magát.TV + Sztárok--Stohl Andrásnak Majka és Tilla is beszólt a Sztrában sztár című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170926-stohl-andrasnak-majka-es-tilla-is-beszolt-a-sztraban-sztarban.htmlA Sztárban sztár ezúttal sem múlt el beszólások nélkül, csakhogy a zsűri inkább egymást piszkálta, nem a versenyzőket. Ezúttal Stohl Andrást pécézték ki maguknak: Majka és Tilla sem kímélte a színészt. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKatus Attila Hargitai Beával való szakításáról vallott http://www.life.hu/sztarok/20170926-katus-attila-hargitai-beaval-valo-szakitasarol-beszelt.htmlKevesen tudták, de Katus Attila egykor Hargitai Beával alkotott egy párt, szenvedélyes viszonyuk azonban 3 év után véget ért. Az edző elárulta, miért kellett szakítanuk egymással. TV + SztárokOrigoHarry herceg barátnője közelgő esküvőjükről adott jelet!http://www.life.hu/sztarok/20170926-harry-herceg-baratnoje-kozelgo-eskuvojukrol-adott-jelet.htmlHarry és barátnője túlvannak az első közös megjelenésükön, és sokak szerint Meghan üzenni akart a választott viseletével: a fehér ing többet jelent, mint amire gondolnánk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.