Egyre többen rebesgetik: Khloe Kardashian terhes

terhesség Khloe Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Khloe Kardashian terhes? Egyelőre még semmi sem biztos, de egyáltalán nem kizárt, hogy a hír igaz.

Úgy tűnik, a Kardashian-Jenner família olyan harmóniában van, hogy még a terhességüket is egy időpontra tervezik. Legalábbis akkor, ha a hírek igazak Khloe várandósságáról, ugyanis az már biztos, hogy Kylie Jenner anya lesz.

A hírek szerint Khloe 4 hónapos terhes a kedvesétől, Tristan Thompsontól. Persze ennek látható jelei még nincsenek a fiatal szépség alakján, de állítólag már nyár elején elszólta magát az örömhír kapcsán.

Ez az a fotó, ami elgondolkodtatta az embereket Forrás: Instagram

Közzétett júniusban egy fotót, amelyen Tristannal együtt szerepel, és azt a címet kapta, hogy Mom+Dad, vagyis Anya és Apa. Egyelőre még nem tudni, hogy a beceneveket a szó szoros értelmében kell-e értelmezni, vagy ez csak egy utalás a jövőbeli terveikre, de remélhetőleg hamarosan kiderül - írta meg a DailyMail.

Így derült ki, hogy Cooky barátnője, Debóra terhes: videó

Hatalmas a boldogság Cookyéknál, alig várják, hogy megszülessen közös gyermekük. A pár néhány napja jelentette be, hogy szülői örömök elé néznek, erre a hírre persze mindenki felkapta a fejét, hiszen nagy a korkülönbség köztük, és csak egy éve alkotnak egy párt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.