Galambos Lajos szerint felháborító, ami Gombos Edinával történt

Galambos Lajos Gombos Edina botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes hír került napvilágra, ami kifejezetten rossz fényben tünteti fel a híres műsorvezetőt, Gombos Edinát. Galambos Lajos szívügyének érzi, hogy lépéseket tegyen a történtek miatt. 

Sokan tudjuk, hogy Galambos Lajos egy speciális terméknek (is) köszönhetően szabadult meg jelentős súlyfeleslegétől. Sőt, azóta is jó formában van. Nemrég ezt a terméket hozták összefüggésbe a neten Gombos Edinával, illetve egy manipulált fotóval próbálták vásárlásra buzdítani az embereket:

Az ominózus képen először jelentős túlsúllyal ábrázolják Edinát, majd az "utána fotón" már azt láthatjuk, ahogy a műsorvezető valójában kinéz. Nyilvánvaló, hogy a felvételen szereplő plusz kilók soha nem voltak igaziak, vagyis szándékos manipulációval próbálták átverni az embereket.

Gombos Edina semmit sem tudott az egészről Forrás: TV2

A kép futótűzszerűen terjed az interneten, de Galambos Lajos azt nyilatkozta, lépéseket fog tenni az ügy rendezése érdekében:

"Menjen a francba az ilyen ember, aki ennek a kiváló és sikeres terméknek a nevével szórakozik némi pluszprofit reményében. (...) Azonnal megteszem a szükséges jogi lépéseket az illetővel szemben, és itt is szeretnék elnézést kérni Gombos Edinától" - írta meg a Ripost.

Hasonló botrányba került Völgyi Zsuzsi is

Egyik ismerőse hívta fel Zsuzsi figyelmét, hogy az egyik szépészeti klinika az ő fotóival hirdeti a szolgáltatásait. Mint kiderült, az énekesnő erről semmit sem tudott, és természetesen, engedélyt sem adott rá. A Romantic egykori énekesnője először a céget kereste meg, de ezt követően meglepő dolgok történtek...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.