Görög Zita 38 éves lett: bemutatott a kornak: fotó!

Forrás: Facebook/Görög Zita -
Görög Zita születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita nem aggódik a kora miatt, de nem is kell neki. Pontosan úgy néz ki, mint 10 évvel ezelőtt. Szinte hihetetlen, hogy betöltötte a 38. életévét! Ő beintős fotóval köszöntötte születésnapját.

Görög Zita remek formában van, egyáltalán nem látszanak rajta az évek, és erre büszke lehet. Persze ezt a kommentelői is észre veszik, hiszen a modell nap mint nap tölt fel magáról képeket a közösségi oldalára, így nem tudja elkerülni a figyelmünket, hogy a sztár nem öregszik. Az évek telnek, de Zita pontosan úgy néz ki, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt.

Görög Zita nem törődik a korával Forrás: Facebook/Görög Zita

Pedig most töltötte be a modell a 38. életévét, ami talán sok nőt érzékenyen érintene, de őt nem. Úgy döntött, hogy nem foglalkozik a számokkal, hiszen nem is néz ki annyinak. Inkább csak üzent az életnek, és a múló éveknek: beintett a 38-nak a modell!

Az új szerelem tartja ilyen fiatalon?

Görög Zita magánéletéről nem sokat tudni, annyi viszont biztos, hogy tavaly zátornyra futott házassága után most újra rátalált a szerelem. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Azt híresztelik, Gwen Stefani ismét áldott állapotban van http://www.life.hu/sztarok/20170927-gwen-stefani-allitolag-ujbol-terhes.html47 évesen vállal újból gyereket Gwen Stefani? TV + SztárokAFPEgyre többen rebeskedik: Khloe Kardashian terhes http://www.life.hu/sztarok/20170927-bizonyos-hirek-szerint-khloe-kardashian-terhes.htmlKhloe Kardashian terhes? Egyelőre még semmi sem biztos, de egyáltalán nem kizárt, hogy a hír igaz. TV + SztárokOrigoGalambos Lajos szerint felháborító, ami Gombos Edinával történt http://www.life.hu/sztarok/20170927-gombos-edina-miatt-perel-galambos-lajos.htmlDöbbenetes hír került napvilágra, ami kifejezetten rossz fényben tünteti fel a híres műsorvezetőt, Gombos Edinát. Galambos Lajos szívügyének érzi, hogy lépéseket tegyen a történtek miatt. TV + Sztárok--Az Exek az Édenben Dia végleg szakított hűtlen kedvesévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-kulon-utakon-norbi-es-dia-az-exek-az-edenben-alomparja.htmlMár az Édenben is viharos volt az együttlétük, ezt csak fokozta Norbi bizonytalansága, akiről nem mindig lehetett tudni, hogy melyik lányt hülyíti éppen: Diát, aki elsőként esett ki, vagy exét, aki a játék végéig partnere volt. TV + SztárokThinkstockLehet, hogy Gyurta Dani abbahagyja az úszásthttp://www.life.hu/sztarok/20170927-lehet-hogy-gyurta-dani-abbahagyja-az-uszast.htmlAzt pletykálják, hogy Gyurta Dani felhagyhat az úszással. Vannak, akiket egyáltalán nem lepne meg, ha a sportoló erre a döntésre jutna, így lehet, hogy Cserpes Laura már nem fog többet a szerelméért izgulni a lelátón. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki Nagy Ervin kislánya, Lola: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-igy-nez-ki-nagy-ervin-kislanya-lola.htmlNagy Ervin kislányával és új szerelmével ünnepelte 41. születésnapját, természetesen fotó is készült a nagy eseményről. A színész kislánya nagyot nőtt, mióta utoljára láttuk. Lola már kész hölgy! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.