Kiadja könyvét a leszbikus magyar színésznő volt szeretője: ekkor jelenik meg

Forrás: Thinkstock -
színésznő könyv leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly nyáron derült ki, hogy egy ünnepelt magyar színésznőnek családja és gyermeke mellett titkos leszbikus kapcsolata volt. A kidobott szerető tálalt ki, és könyvet is ígért, ami hamarosan megjelenik!

A fiatal szerető már tavaly megígérte, hogy hamarosan névvel és arccal is nyilvánosságra hozza szerelmük történetét, amelyből már több részletet is megismerhettünk. Kiderült, hogy egy ünnepelt magyar színésznő a férje és a gyereke mellett 8 éven át tartott fenn leszbikus viszonyt, de végül kiszállt a kapcsolatból a megfelelési kényszer és a család nyomására. A kidobott szerető pedig úgy döntött, könyvet ír történetükből.

A leszbikus szerető hamarosan megjelenteti könyvét Forrás: Thinkstock

Azóta, hogy nyilvánosságra kerültek részletek, a leszbikus szeretőt állítólag folyamatosan zaklatják és fenyegetik, de őt nem tántorították el az üzenetek. Eldöntötte, hogy megjelenteti a könyvet, hamarosan a boltok polcain láthatjuk a ViaszBaba című írást.

A legújabb, személyesen a Színésznőtől érkezett „így perellek, úgy perellek" üzenet is megjött már.

Borsnak

A leszbikus szerető állítja, ütötte és rúgta őt a magyar színésznő


A 8 éven át tartó viszony szerelmesből bántalmazó kapcsolattá vált. A fiatal szerető állítása szerint verte őt a színésznő. A kövyben elárulja, heteket töltött azzal, hogy eltüntesse a hatalmas fekete rúgás- és ütésnyomokat, melyeket a színésznő okozott. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.