Ők a Survivor legdögösebb férfi versenyzői: szavazz a legjobbra: fotó!

férfi Survivor versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Survivor nem kisfiúknak való, hiszen keményen kell küzdeni azért, hogy a szereplők versenyben maradhassanak. A készítők pedig gondoskodtak arról, hogy ne kényeztessék el a játékosokat, így tényleg csak a legkitartóbb lehet képes arra, hogy megnyerje a fődíjat. A megmaradt férfiak közül már mindannyian bizonyították, hogy van vér a pucájukban, de vajon melyikük a legdögösebb? Döntsd el te!

Benedek

Saját bevallása szerint ő egy igazán életvidám srác, aki él-hal az élővilágért. A személyi edzőként dolgozó fiú 25 éves, és Budapesten él. Azért jelentkezett a játékba, hogy próbára tegye magát. Eddig remekül teljesített, hiszen még sikerült bent maradnia a versenyben!

Benedek Forrás: RTL Klub


Feri

Ő már nem fiatal, hiszen betöltötte a 48. életévét, de fiatalokat megszégyenítő módon teljesít a versenyben. Igazi harcos típus, és nem tűr ellentmondást, aminek eddig hasznát is vette a játék során. Fegyelmezett embernek vallja magát, de időnkét erőszakosnak!

Feri Forrás: RTL Klub

Gergő


Ki gondolná, hogy egy 21 éves fiúban ekkora erő lakozik? Gergő bebizonyította, hogy nem a kor számít, hanem az akarat. Ő nem tudja, hogy mikor kell feladni, így saját bevallása szerint nem is szokta. Imád versenyezni, mindene a győzelem.

Gergő Forrás: RTL Klub

Zoli

Zoli számára nagy kihívás a játék, mert nehezen viseli, ha mások választják meg, kikkel kell egy társaságban lennie. A 25 éves marketinges srác 5 éve van együtt a párjával. Saját bevallása szerint, az elmúlt években túl sok energiát fektetett a karrierjébe, szeretne szellemileg egy kicsit megnyugodni. A Survivorrel kapcsolatban így fogalmazott: Ez lesz az én „El Camino"-m.

Zoli Forrás: RTL Klub


Iliász

Első pillantásra a 29 éves Iliász úgy néz ki, mint a srác a szomszédból. Senki nem gondolná, hogy van benne tűz és kitartás, de úgy tűnik, hogy mégis, hiszen még mindig játékban van. Nagyon is tombol benne a bizonyítási vágy és a versenyszellem, azért is jelentkezett, hogy kitolja saját határait.

Iliász Forrás: RTL Klub

Szerinted ki a legdögösebb férfi a Survivorben?

Brad Pitt nem foglalkozott nagymamájával, aki meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20170929-meghalt-brad-pitt-nagymamaja-nem-talalkozott-a-sztarral.htmlBrad Pitt nagymamája úgy halt meg, hogy nem teljesült az utolsó kívánsága: szerette volna még utoljára látni világsztár unokjáját, aki végül nem ment el hozzá. TV + SztárokOrigoEzért nem örököl semmit Hugh Hefner felesége http://www.life.hu/sztarok/20170928-hugh-hefner-felesege-nem-orokol.htmlTöbben is kapnak a hatalmas hagyatékból, de a szexi feleség nincs az örökösök listáján. TV + Sztárok--Korda György és Balázs Klári a lakásfelújítás miatt veszekedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20170929-kodra-gyorgy-es-balazs-klari-a-lakasfelujitas-miatt-csataroztak.htmlKorda György és Balázs Klári kapcsolata legendás: nem csak a magánéletben, de a színpadon is tökéletesen kiegészítik egymást. Ám ahogy minden családban, náluk is adódnak néha kisebb-nagyobb veszekedések. TV + SztárokOrigoKit Harington eljegyezte a szerelmét http://www.life.hu/sztarok/20170928-eljegyezte-a-parjat-kit-harington.htmlA két sztár végre hivatalosan is egy pár. TV + Sztárok--Bomba jól néz ki 40 évesen Epres Pannihttp://www.life.hu/sztarok/20170928-epres-panni-furdoruhaban.htmlIrigylésre méltó teste van a kétgyermekes anyukának: fürdőruhás képet posztolt - talán az idén utoljára. TV + Sztárok--Survivor: Végre beteljesülhet Anita és Gergő szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20170928-anita-es-gergo-ketteben-romantikazhat-a-survivor-ben.htmlÁrmány és szerelem - ez jellemzi a Survivor két játékosának kapcsolatát, akik hatalmas meglepetésben részesülnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.