Beyoncé és Kim végleg összevesztek, ahogy a férjeik, Jay-Z és Kanye West is!

Forrás: AFP/Christopher Polk -
Jay-Z Kanye West kim kardashian Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian elkeseredetten kereste évekig Beyoncé kegyeit, hiszen a férjeik jóban voltak, de ennek már vége. Jay-Z és Kanye is összevesztek, elindult a hatalmas összecsapás.

Beyoncé sosem szívlelte Kim Kardashiant, csak azért tűrte meg maga mellett, mert Jay-Z jóban volt Kanye Westtel. Kim viszont kétségbeesetten kereste az énekesnő kegyeit, évekig szeretett volna jó viszonyt kialakítani a sztárral, de hiába próbálkozott, Beyoncé nem enyhült. Egyszerűen kellemetlennek tartotta Kimet, mivel ő egy szexvideónak köszönheti az ismertségét. Csak elviselte a társaságát, de ezentúl erre sem lesz szüksége, hiszen a férjeik is összerúgták a port.

A vidámság csak a látszat volt Forrás: AFP/Christopher Polk

Kanye West először azzal húzta ki a gyufát, hogy beszólt Beyoncénak, a szócsatát persze Jay-Z is folytatta legújabb albumán.

Őrültnek nevezte a rappert, aki erre válaszul ki akar lépni Jay-Z megosztó szolgáltatásából,

ami nem olyan egyszerű. Amikor még minden rendben volt ugyanis, akkor ott jelentek meg Kanye legújabb slágerei, ezt viszont nem szeretné így folytatni tovább, de nem hagyhatja ott olyan könnyen. Milliók forognak kockán, és valószínű, hogy bíróság elé kell menniük, hogy rendezzék az ügyet.

Beyoncé kihagyta Kim Kardashian esküvőjét, mert ciki volt neki?


Az évszázad esküvőjének nevezik Kim Kardashian és Kanye West szerénynek éppen nem mondható menyegzőjét, amelyet a baráti pár, Beyoncé és Jay Z kihagytak. A legújabb pletykák szerint azért, mert túl ciki volt nekik... vagyis Beyoncénak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.