esküvői ruha Cserpes Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolata egyre komolyabb, az énekesnő már lapozgatja az esküvői magazinokat, és tervezgeti a menyegzőt, nemrég pedig esküvői ruhákat is próbálgatott.

Már rég' nyílt titok volt Gyurta Dani és Cserpes Laura kapcsolata, amikor végre felvállalták egymást. Tavaly decemberben tették közzé az első közös fotót, és azóta nem is rejtegetik szerelmüket. Szívesen megosztják közös pillanataikat Instagramon is.

Cserpes Laura esküvői ruhát próbált Forrás: Best Magazin

Kapcsolatuk nagyon komolynak látszik. Olyannyira, hogy az énekesnő már lázasan lapozgatja az esküvői magazinokat, és azt is pontosan tudja, hogy milyen szertartást szeretne majd, ha eljön a nagy nap sőt, már esküvői ruhákat is próbálgatott. "Egyenes vonalú fazont képzelek el magamnak, egy dolog viszont biztos: édesapám fog az oltár elé kísérni" - mesélte a Best Magazinnak Laura, aki azt is tudja, hogy szűk családi körben zajlik majd a szertartás, de az időpont még a jövő titka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.