Jennifer Lopez luxusesküvőt tervez: több napig tartana

Forrás: Dia Dipasupil / Getty Images North America / AFP -
esküvő luxus Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez és sportoló kedvese, Alex Rodriguez már az esküvőt tervezgetik, a latin díva pedig nem akármilyen menyegzőt álmodott meg: három napig tartana a mulatság, a leghíresebb sztárok részvételével, teljes luxusban.

Jennifer Lopez negyedjére érzi úgy, hogy megtalálta élete párját. Alex Rodriguezzel is házasságra készül ugyanis, dacára annak, hogy csak néhány hónapja vannak együtt. JLo az egész világnak meg akarja mutatni, hogy milyen nagy köztük a szerelem, és mindezt egy fényűző menyegzővel akarja bizonyítani.

Fényűző lesz a lagzijuk Forrás: Dia Dipasupil / Getty Images North America / AFP

Így már meg is kezdték a tervezést, ugyan csak egy év múlva akarják kimondani a boldogító igent, de egy ilyen hírességektől hemzsegő esemény

komoly előkészületeket igényel már csak azért is, mert háromnapos lesz a buli.

Helyszínt viszont nem kell keresgélniük, mert Jennifer Lopez hamptoni birtokán tartják majd a nagy eseményt, amire két kézzel szórják a pénzt. JLo azt akarja, hogy minden valaha volt esküvőnél nagyobbat szóljon az övé. Az is kiderült, hogy JLo volt férje szívesen részt venne majd a nagy eseményen, Marc Anthony azt mondta egy interjúban, hogy szívesen venné, ha meghívnák őt az esküvőre.

Bódi Sylvi elárulta: őt nem érdeklik a luxusautókhttp://www.life.hu/sztarok/20170929-bodi-sylvit-nem-erdeklik-a-luxusautok.htmlA modellből lett szörfös egykor nagyon is élvezte a luxusélettel járó kényelmeket, például az autókat, de mi a helyzet most? Elárulta! TV + SztárokOrigoRöhögőgörcsbe fulladt a közkedvelt reggeli műsor: videó http://www.life.hu/sztarok/20170929-ezert-kapott-rohogogorcsot-a-ket-musorvezeto.htmlEgy különleges párral készült interjú az egyik tévés reggeli műsorban, de az adást meg kellett szakítani, mert a két házigazda nem bírta ki röhögés nélkül. TV + SztárokOrigoBrad Pitt nem foglalkozott nagymamájával, aki meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20170929-meghalt-brad-pitt-nagymamaja-nem-talalkozott-a-sztarral.htmlBrad Pitt nagymamája úgy halt meg, hogy nem teljesült az utolsó kívánsága: szerette volna még utoljára látni világsztár unokjáját, aki végül nem ment el hozzá. TV + SztárokOrigoEzért nem örököl semmit Hugh Hefner felesége http://www.life.hu/sztarok/20170928-hugh-hefner-felesege-nem-orokol.htmlTöbben is kapnak a hatalmas hagyatékból, de a szexi feleség nincs az örökösök listáján. TV + Sztárok--Bereczki Zoltánra rátalált a szerelem, de már szakított is!http://www.life.hu/sztarok/20170929-bereczki-zoltan-szerelmes-lett-de-mar-szakitott-is.htmlBereczki Zoltánról nem tudtuk, hogy párkapcsolatban él, mire pedig beszélt róla, már vége is lett a nagy szerelemnek. Sokat tanult a kapcsolatból, de végre szeretne egy olyan társat, aki nemcsak tanítja, hanem mellette is marad! TV + Sztárok--Korda György és Balázs Klári a lakásfelújítás miatt veszekedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20170929-kodra-gyorgy-es-balazs-klari-a-lakasfelujitas-miatt-csataroztak.htmlKorda György és Balázs Klári kapcsolata legendás: nem csak a magánéletben, de a színpadon is tökéletesen kiegészítik egymást. Ám ahogy minden családban, náluk is adódnak néha kisebb-nagyobb veszekedések. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.