Nem sokan hittek abban, hogy Krausz Gábor sikeres ember lesz

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Krausz Gábor Séfek séfe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krausz Gábor a Séfek Séfének köszönheti a hírnevét, ugyanis a TV2 új sikerműsorában újra és újra megvillanthatja a tehetségét, illetve a rosszfiús sármját is. Ráadásul mindezt nézők ezrei előtt. 

A huncut tekintetű, tetovált férfit nem véletlenül hívják a konyha rockerének: ő tipikusan az a karakter, aki bűn rossz volt az iskolás évei során, és akiben senki sem bízott, hogy bármivé is válik az életben. De Gábor nem is tagadja, hogy bizony balhés gyerek volt.

„Ami őrültséget el lehetett követni, azt én elkövettem. Tizennégy voltam, amikor elkötöttem apám kocsiját, és elvittem a barátnőmet autós moziba. Akkor vezettem életemben először. Az iskolából sokat lógtam. Mondták is a tanáraim, hogy belőlem nem lesz semmi. Egyébként azóta már hárman is gratuláltak, hogy nem a Kékfényben láttak viszont, hanem egy tévéműsoruban" - mesélte a mesterszakács.

Krausz Gábor balhés tini volt, ezért már az is csoda, hogy nem a Kény fényben kötött ki Fotó: Hirling Bálint - Origo

Később aztán a katonaság miatt komolyodott meg. Egyáltalán nem akart bevonulni, ezért inkább beiratkozott egy kétéves szakácsiskolába. Azért választotta ezt a szakmát, mert úgy gondolta, a főzőtudománnyal jól lehet majd csajozni. De az évek alatt kiderült, hogy Gábornak bizony van tehetsége hozzá, ezért becsülettel végigjárta a ranglétrát, és sorra érte el a sikereit.

Most pedig már mesterszakácsként láthatjuk a tévéképernyőkön, és nem meglepő módon, nők százai imádják amit csinál. Azt gondolnánk, hogy ilyen konstrukciókkal már megtalálta élete párját, de Gábor elárulta, nincs kapcsolata – írta meg a Hello!Magazin.

Kollégánk együtt főzött Krausz Gáborral

Kifejezetten szeretek főzni, mert kikapcsol. Kedvelem a főzőműsorokat is, de van annyi önkritikám, hogy nem jelentkezem ezeknek a válogatóira, mert olyan messze vagyok a Séfek Séfe címétől, mint Makó Jeruzsálemtől. Most mégis lehetőségem volt megtapasztalni, hogy milyen a TV2 műsorának három séfjével főzni. Nem mondom, hogy nem volt stresszes. Olvass tovább itt...

Bódi Sylvi elárulta: őt nem érdeklik a luxusautókhttp://www.life.hu/sztarok/20170929-bodi-sylvit-nem-erdeklik-a-luxusautok.htmlA modellből lett szörfös egykor nagyon is élvezte a luxusélettel járó kényelmeket, például az autókat, de mi a helyzet most? Elárulta! TV + SztárokOrigoŐk a Survivor legdögösebb férfi versenyzői: szavazz a legjobbra: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170929-a-survivor-legdogosebb-ferfi-versenyzoi.htmlA Survivor nem kisfiúknak való, hiszen keményen kell küzdeni azért, hogy a szereplők versenyben maradhassanak. A készítők pedig gondoskodtak arról, hogy ne kényeztessék el a játékosokat, így tényleg csak a legkitartóbb lehet képes arra, hogy megnyerje a fődíjat. A megmaradt férfiak közül már mindannyian bizonyították, hogy van vér a pucájukban, de vajon melyikük a legdögösebb? Döntsd el te! TV + Sztárok--Brad Pitt nem foglalkozott nagymamájával, aki meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20170929-meghalt-brad-pitt-nagymamaja-nem-talalkozott-a-sztarral.htmlBrad Pitt nagymamája úgy halt meg, hogy nem teljesült az utolsó kívánsága: szerette volna még utoljára látni világsztár unokjáját, aki végül nem ment el hozzá. TV + SztárokOrigoRöhögőgörcsbe fulladt a közkedvelt reggeli műsor: videó http://www.life.hu/sztarok/20170929-ezert-kapott-rohogogorcsot-a-ket-musorvezeto.htmlEgy különleges párral készült interjú az egyik tévés reggeli műsorban, de az adást meg kellett szakítani, mert a két házigazda nem bírta ki röhögés nélkül. TV + SztárokOrigoBereczki Zoltánra rátalált a szerelem, de már szakított is!http://www.life.hu/sztarok/20170929-bereczki-zoltan-szerelmes-lett-de-mar-szakitott-is.htmlBereczki Zoltánról nem tudtuk, hogy párkapcsolatban él, mire pedig beszélt róla, már vége is lett a nagy szerelemnek. Sokat tanult a kapcsolatból, de végre szeretne egy olyan társat, aki nemcsak tanítja, hanem mellette is marad! TV + Sztárok--Bomba jól néz ki 40 évesen Epres Pannihttp://www.life.hu/sztarok/20170928-epres-panni-furdoruhaban.htmlIrigylésre méltó teste van a kétgyermekes anyukának: fürdőruhás képet posztolt - talán az idén utoljára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.