Brad Pitt nem foglalkozott nagymamájával, aki meghalt

Forrás: AFP -
Brad Pitt nagymama meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt nagymamája úgy halt meg, hogy nem teljesült az utolsó kívánsága: szerette volna még utoljára látni világsztár unokjáját, aki végül nem ment el hozzá.

Betty Russel-t mindenki imádta a családban. Ugyan az asszony már évek óta idősek otthonában élt, a családtagok rendszeresen látogatták. A szép kort megélt hölgy egyetlen kívánsága az volt, hogy láthassa unokáját, Brad Pittet. „Nagyon hiányzik neki Brad. Egyáltalán nem ír neki, nem keresi őt. Elhiszem, hogy nagyon elfoglalt, de Betty örült volna, ha megkeresi őt "- árulta el Mary Ann Laniera nagymama testvére. Utoljára 2008 előtt járt az öreg hölgynél a sztár, mielőtt még ikrei megszülettek volna. Annak ellenére, hogy a szexi színész a legjobban fizetett sztárok között van, az idős asszony egy átlagos ágyat kapott az idősek otthonában, a legalacsonyabb kategóriában.

Brad Pitt Forrás: AFP

A család már öt évvel ezelőtt is könyörgött a világsztárnak, hogy látogassa meg a nagyit, legalább a 90. születésnapi ünnepségén csatlakozzon a családhoz, de hiába. Korábban a sztár minden hónapban küldött virágot idős nagymamájának, és még ha ritkán is, de felhívta. Az utóbbi időben viszont semmilyen hírt nem adott magáról. Ennek ellenére az idős hölgy szobájának falát unokája és dédunokái fotói borították.

Brad Pitt teljesen összeomlott, élete romokban

Brad Pitt teljesen összeomlott. Állítólag alkoholproblémákkal küzd, Angie pedig étkezési zavarral. A hírek szerint a sztárapuka annyira kikészült, hogy már a családja sem érdekli. Reméljük, ez csak pletyka. Olvasd tovább itt...

Ezért nem örököl semmit Hugh Hefner felesége http://www.life.hu/sztarok/20170928-hugh-hefner-felesege-nem-orokol.htmlTöbben is kapnak a hatalmas hagyatékból, de a szexi feleség nincs az örökösök listáján. TV + Sztárok--Bereczki Zoltánra rátalált a szerelem, de már szakított is!http://www.life.hu/sztarok/20170929-bereczki-zoltan-szerelmes-lett-de-mar-szakitott-is.htmlBereczki Zoltánról nem tudtuk, hogy párkapcsolatban él, mire pedig beszélt róla, már vége is lett a nagy szerelemnek. Sokat tanult a kapcsolatból, de végre szeretne egy olyan társat, aki nemcsak tanítja, hanem mellette is marad! TV + Sztárok--Korda György és Balázs Klári a lakásfelújítás miatt veszekedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20170929-kodra-gyorgy-es-balazs-klari-a-lakasfelujitas-miatt-csataroztak.htmlKorda György és Balázs Klári kapcsolata legendás: nem csak a magánéletben, de a színpadon is tökéletesen kiegészítik egymást. Ám ahogy minden családban, náluk is adódnak néha kisebb-nagyobb veszekedések. TV + SztárokOrigoKit Harington eljegyezte a szerelmét http://www.life.hu/sztarok/20170928-eljegyezte-a-parjat-kit-harington.htmlA két sztár végre hivatalosan is egy pár. TV + Sztárok--Bomba jól néz ki 40 évesen Epres Pannihttp://www.life.hu/sztarok/20170928-epres-panni-furdoruhaban.htmlIrigylésre méltó teste van a kétgyermekes anyukának: fürdőruhás képet posztolt - talán az idén utoljára. TV + Sztárok--Survivor: Végre beteljesülhet Anita és Gergő szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20170928-anita-es-gergo-ketteben-romantikazhat-a-survivor-ben.htmlÁrmány és szerelem - ez jellemzi a Survivor két játékosának kapcsolatát, akik hatalmas meglepetésben részesülnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.