Friderikusz Sándor ma már nem büszke a múltjára

Fotó: Tv2 -
titok sötét múlt Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friderikusz Sándor annak idején sok mindent megtett a nézettségért, amire ma már egyáltalán nem büszke. 

Magyarország első showmanjaként Friderikusz Sándor emberek millióit szögelte a tévéképernyők elé. 1991 és 1997 között a Magyar Televízión futó műsorai mindent elsöprő sikert arattak, így nem csoda, hogy a kereskedelmi csatornák is szemet vetettek rá.

Az RTL Klub Meglepő és Mulatságos című produkciójának is ő lett a házigazdája, és ahogy a nézők megszokhatták, Fridi nyomta a show-t. Sőt, mindent meg is tett annak érdekében, hogy újra és újra lenyűgözze a tévézénőket.

Friderikusz Sándor már nem szívesen gondol vissza a múltjára Fotó: TV2

Már nem csak furcsa frizurákat és színes zakókat viselt, hanem dalokat írt, táncolt és énekelt is a műsoraiban. De mint kiderült, Sándor ma már egyáltalán nem büszke arra, hogy korábban ennyire odadobta magát a siker érdekében, éppen ezért minden olyan nyomot eltüntetett a netről, ami erre az időszakra emlékeztetné.

"Friderikusz anno úgy intézte, hogy a felvett produkciójának jogai nála maradtak. Valami hasonló volt a dalokkal is. Bár a szerzői jogokat, azaz a dalszerző és szövegíró jogait nem lehet eladni, ő szerződésekben igyekezett rögzíteni, hogy ő rendelkezhessen ezek felhasználási jogaival. Ha időnként a videómegosztón fel is bukkant ez a két dal, mindig le is tiltatta, és töröltette onnan. Ma már állítólag nem tud kibékülni azzal, hogy egykor színes ruhákban bohóckodott, énekelt"mondta a neve elhallgatását kérő forrás a Borsnak.

Ezért utasította vissza Friderikusz Sándor Hajdú Péter ajánlatát

Hajdú Péter és Friderikusz Sándor a TV2-nél dolgoztak együtt utoljára, ám azóta sokat változott a helyzet. Hajdú az ATV-nél találta meg számításait, és mint kiderült, szerette volna odacsábítani a legendás tévést is, aki nem fogadta el az ajánlatát. Friderikusz most azt is elmondta, hogy miért.

HPV-vel fertőzte meg volt barátnőjét Jim Carrey? http://www.life.hu/sztarok/20170930-lehet-hogy-megfertozte-a-volt-kedveset-jim-carrey.htmlAz írás szerint a sztár HPV-vel fertőzte meg a nőt. TV + SztárokNorthfotoBódi Guszti és Bódi Margó még mindig imádják egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20170930-bodi-guszti-es-bodi-margo-zeneszek-meg-mindig-imadjak-egymast.htmlTöbb mint negyven éve vannak a pályán Bódiék, de sem a fellépéseket,sem egymást nem unják. Nemrégiben felújították házukat, Margó pedig hamarosan új fôzôműsorral is jelentkezik. Természetesen a fellépések mellett. TV + Sztárok--Állítják: vissza akarta csábítani az RTL Klub Majkáthttp://www.life.hu/sztarok/20170930-vissza-akarta-csabitani-az-rtl-klub-majkat-de-o-marad-a-tv2-nel.htmlÚgy tudni, Stohl András távozásakor nehezen visszautasítható ajánlattal kereste meg Majkát egykori csatornája az RTL Klub. A műsorvezető azonban úgy döntött, maradt a TV2-nél. TV + SztárokOrigoHatalmas balhé a Feleségek luxuskivitelben második epizódjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170930-hatalmas-balhe-a-felesegek-luxuskivitelben-realityben-a-viasat-3on.htmlBár a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben realityjéből még csak egyetlen rész ment le, mégis mindenkinek van véleménye a műsorról. Van, aki látta, más csak olvasott róla vagy csupán belepillantott, mindenesetre az erről szóló cikkek alatt rekordszámú kommentet találhatunk. Tény: a pénzszórás és az átlagon felüli életszínvonal mindig vonzza a tekintetet, még akkor is, ha aztán szörnyülködve fordítjuk el a fejünket. TV + Sztárok--Életmódot váltott Demcsák Zsuzsa: újra sportolhttp://www.life.hu/sztarok/20170930-eletmodot-valtott-demcsak-zsuzsa.htmlAz elmúlt hetekben szinte nem volt olyan nap, hogy Demcsák Zsuzsa ne került volna címlapra. Ahogy ismert, az ominózus Szanyi-interjúját követően kóros fáradtságrahivatkozva felmondott az ATV-nél. A Demcsák-ügy azonban azzal még nem ért véget, hogy a műsorvezető eltűnt a képernyőről, ugyanis minden nap akad egy olyan ismerős, barát, vagy informátor, aki cikktémát szolgáltat a lapoknak. TV + SztárokOrigoKellemetlen bakin nevetett Barabás Éva a Fókuszbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170929-baki-a-fokuszban.htmlEgy baki után került kellemetlen helyzetbe Barabás Éva a pénteki Fókusz elején. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.