Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt nem tudni, hogy a Feleségek luxuskivitelben szőke cicababái mióta ismerik egymást, de a történet szerint jó barátságban vannak. Babett, Rita és Dalma azonban úgy tűnik nincsen a legjobb véleménnyel a legfiatalabb szereplőről, Vivienről. Ahogy hárman maradnak, meg is ragadják az alkalmat egy kis - nem éppen jóindulatú - pletykára. 

Mivel nincs jobb dolguk, Babett, Rita és Dalma azzal ütik el az időt, hogy kibeszéljék Vivient. A kínzó kérdés az: vajon miből élhet a szőkeség? Egyikük szerint például abból, hogy jól házasodik.

A műsor szerint egyébként a 26 éves Vivien lakberendezéssel foglalkozik, és már az első adásban örökbecsű kijelentések hagyták el a száját, a legvérlázítóbb talán ez volt: "Hiába hívjuk személyzetnek, attól még ugyanúgy szolgák".

A lányról azt lehet még tudni, hogy hamarosan férjhez megy Fecóhoz, akit ő csak - ki tudja miért - Fecsónak hív. A srácnál nagyobb papucsot még nem láttunk, de Vivien szerint nem arról van szó, hogy a párja nem elég erős egyéniség, hanem, hogy a domináns nőket szereti. Jó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.