Az összeomlástól féltik Tolvai Renit

"Forrás: Tolvai Reni " -
gyász Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapja, teljesen váratlanul hunyt el Tolvai Reni édesapja. Ezt a hatalmas veszteséget pedig nem könnyű feldolgozni.

A családi nyaralás torkollot tragédiában Tolvaiéknál. Reni édesapja, Tolvai Ferenc a szállodában lett rosszul, miután egy étteremben megünnepelték az énekesnő édesanyjának születésnapját. A mentők éppen a kórházba akarták szállítani, amikor a családapa összeesett és meghalt. Reninek érthető módon nem könnyű feldolgozni egy ekkora traumát: szombat hajnalban szívszorító fotót tett közzé. Nindössze ennyit írt a képhez: "Bárcsak újra itt lennél, apu..."

Barcsak ujra itt lennel apu...

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

Nem ez az első kép, amit az énekesnő a közösségi oldalára posztol az édesapja halálával kapcsolatban. A férfi temetéséről is mutatott fotót, és azt is az Instagramon jelentette be, hogy elvesztette az apukáját. A rajongók érthető módon aggódnak Reniért, attól tartanak, hogy összeomlik - írta a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.