ByeAlex az X-Faktor kulisszái mögött kapott dührohamot: döntögette a széket: videó!

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
X-Faktor ByeAlex dühroham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex meglehetősen érzékeny, hiszen már meg is sértődött egyszer kollégáira az X-Faktor zsűrijében, most pedig dührohamot kapott a kulisszák mögött: széket döntögetett!

ByeAlex nem bírja azt a tempót, amivel az X-Faktor felvételei járnak. Az énekes meglehetősen érzékeny, ezt pedig már nem egyszer bizonyította kamerák előtt. Legutóbb véresen megsértődött a mentortársaira, ki is vonult a meghallgatásról és egy darabig nélküle folytatták az ítészek. Most pedig dührohamot kapott.

ByeAlex kikészült Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Az X-Faktor kulisszái mögött kamerák követték Alexet, idegesen járkált az öltözőben, közben pedig csúnyán nézett a kollégáira, majd egyszer csak megszólalt. "Nem lehet itt ebédszünetet tartani, muszáj most itt kavirnyászni mindenkinek?" - kezdte ByeAlex, majd hosszú sípszóval fedték el a további mondandóját. Ezután borította fel a széket idegességében.

Menjetek már ki"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.