Mága Zoltán lányának, Jennifernek jót tett a botrány: kapkodják a koncertjegyeit

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Mága Jennifer koncert Mága Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mága Zoltán lánya, Jennifer nagyszabású koncertre készül, amit sok helyen hirdetnek a városban, ez pedig nagy botrányt váltott ki. A patália azonban Jennifernek kedvezett: elkapkodták a koncertjegyeit!

Mága Zoltán lánya, Jennifer nagykoncertre készül, ezért van tele a város a plakátjaival, ami nagy botrányt váltott ki. Az egyik zenei menedzser Facebook-oldalán érdeklődött arról, ki az a hölgy, akit mindenhol lát az utcákon, mire több ismert ember is válaszolt, de nem dicsérő szavakkal. Sokan ugyanis arra utaltak kommentjeikben, hogy kizárólag édesapja miatt kapott koncertlehetőséget, és a sok plakátot is Mága Zoltánnak köszönhető.

Mága Zoltán lánya végül jól jött ki a botrányból Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, az édesapa felháborodott azon, hogy gyermeke - aki kiskora óta komoly zenei oktatásban részesül -, ilyen élcelődés kereszttüzébe került, Facebook-oldalán védte meg lányát.

ők nem lehetnek sem felelősei, sem pedig áldozatai az én ismertségemnek"

Bors

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.