Vivien, a luxusfeleség: "A családom a szegénységből jött fel"

interjú Vivien Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javában dübörög a VIASAT3 a Feleségek luxuskivitelben című műsora, ezért ellátogattunk Vivihez, aki egyébként atlétikában világranglista ötödik és európai ranglista harmadik helyezett volt atlétikában, válogatott futó volt. Vivienék visszanézve az adásokat, leendő férjével azon gondolkodnak, hogy a szőkeség pályát vált és színésznőnek áll. A luxusfeleséget többek közt arról kérdeztük, szerinte a pénz boldogít-e, mennyire trendi ma Magyarországon a gazdagságot mutatni, valamint a kikerülhetetlen kérdés: "Hogy vannak a szolgák?". 

Schobert Norbi pert nyert a Compact Disco kiadója ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-schobert-norbi-pert-nyert-a-compact-disco-ellen.htmlSok évnyi pereskedés után a bíróság kimondta, hogy Schobert Norbert nem követett el jogsértést. TV + Sztárok--Puzsér Róbert szerint Palvin Barbi egy szörnyeteg http://www.life.hu/sztarok/20171004-szornyetegnek-nevezte-puzser-robert-palvin-barbit.htmlPuzsér Róbert mindenkit könyörtelenül felnyársal vasvillájával, aki szerinte nem való a hazai médiába. Ezúttal Palvin Barbit pécézte ki. TV + Sztárok--Szögeczki Ági élő adásban mondott köszönetet párjának könnyezve: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-szogeczki-agi-elo-adasban-mondott-koszonetet-parjanak.htmlSok nehézséget tudhat a háta mögött Szögeczki Ági, de egy éve rátalált a boldogság. Szerelme új erőt adott neki, ezt pedig élő adásban köszönte meg a párjának könnyek között. TV + SztárokOrigoMaros Gábor depressziós és munkanélküli volt, de rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-maros-gabor-depresszios-es-munkanelkuli-volt-de-ratalalt-a-szerelem.htmlMaros Gábor élete során nagyon sokszor került padlóra, munkanélküliség, válás és depresszió is gyötörte. 70 évesen azonban meglátta a fényt az alagút végén: rátalált a szerelem! TV + Sztárok--Adománygyűjtés céljából ciki képeket posztolnak az amerikai sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-durva-kepeket-posztolnak-magukrol-az-amerikai-sztarok.htmlAz amerikai humorista, showman Stephen Colbert és Nick Kroll színész elhatározták, hogy gyűjtést szerveznek Puerto Rico megsegítéséért. Sztárok kínos képeit gyűjtik ehhez az akcióhoz, és úgy néz ki, elég sikeresen. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki Csősz Bogi török férje: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171004-igy-nez-ki-csosz-bogi-torok-ferje.htmlMár két részt is láthattunk abból, hogyan is élnek a feleségek luxuskivitelben. A következő epizód Csősz Bogiról fog szólni, hiszen kastélyában ő látja vendégül a lányokat. A kacsalábon forgó palotát pedig férjének köszönheti: így néz ki a milliárdos üzletember. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.