Teljes káosz alakult ki Nádai Anikó beszélgetős műsorában: videó

Anikó #Show verekedés Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyenre még soha nem volt példa az Anikó #show történetében. Ordibáltak, verekedtek és egymást szidalmazták a vendégek. 

Nádai Anikó beszélgetős műsorában láttunk már érdekes dolgokat, de a mostaninál durvább fordulatra még nem volt példa. A produkció vendégei ugyanis először értelmezhetetlen vitatkozásba kezdtek egymással, majd elcsattant az első ütés, amit további üvöltözés követett.

Végül a kiabáló férfira mindkét női vendég rárontott, és döbbenetes ütlegelés alakult ki. Anikó ugyan próbált szép szóval rendet csinálni, de a biztonsági őrök közreműködése nélkül láthatóan nem lett volna túl sok esélye.

Röhögőgörcsben tört ki Nádai Anikó: videó

Az Anikó #show stúdiójában hatalmas röhögés tört ki, még Nádai Anikó, a műsorvezető sem bírta féken tartani magát. Hiába takarta el az arcát, nem tudta nyugalomra bírni az arcizmait. Nem is csoda: videó!

Schobert Norbi pert nyert a Compact Disco kiadója ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-schobert-norbi-pert-nyert-a-compact-disco-ellen.htmlSok évnyi pereskedés után a bíróság kimondta, hogy Schobert Norbert nem követett el jogsértést. TV + Sztárok--Így néz ki Csősz Bogi török férje: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171004-igy-nez-ki-csosz-bogi-torok-ferje.htmlMár két részt is láthattunk abból, hogyan is élnek a feleségek luxuskivitelben. A következő epizód Csősz Bogiról fog szólni, hiszen kastélyában ő látja vendégül a lányokat. A kacsalábon forgó palotát pedig férjének köszönheti: így néz ki a milliárdos üzletember. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVisszaél egy cég Rékasi Károly nevével, vőfélyként hirdetikhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-egy-ceg-vofelykent-hirdeti-rekasi-karolyt-pedig-nem-allnak-kapcsolatban.htmlRékasi Károly még csak most jött egyenesben két évvel ezelőtti motorbalesete után, de máris van miért fájjon a feje. Egy cég ugyanis visszaél a nevével, pedig nincsenek semmilyen kapcsolatban. TV + Sztárok--Eladóvá vált Hódi Pamela szeretett autója: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171004-eladasra-hirdeti-az-autojat-hodi-pamela.htmlEgyre több helyen lehet belefutni Pamela hirdetésébe: szeretné eladni az autóját. TV + SztárokOrigoSteiner Kristófot letartóztatták Tel-Avivbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-steiner-kristofot-letartoztattak-tel-avivban-a-facebookon-meselt.htmlA tel-avivi nő azzal gyanúsította meg Steinert, hogy a férfi a halálát kívánta, megátkozta, ököllel beleütött az autójába, valamint dulakodott vele. Kristóf a Facebookon írt a történtekről. TV + SztárokOrigoIsmét boldog Klausmann Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-klausmann-viktor-plazaban-csokolozott.htmlBoldog pillanatnak lehetett szemtanúja az járókelő, aki felismerte a plázában barátnőéért érkezett műsorvezetőt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.