Elég ijesztőnek tűnik Curtis legfrissebb posztja: fotó

vallomás Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan megdöbbentek Curtis legújabb posztján, hiszen eddig úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van. 

Azt gondolnánk, hogy a rapper életében mostanság minden a legnagyobb rendben, hiszen a Csillával való hosszadalmas civakodás után Curtisre végre újból rátalált a szerelem, és láthatóan nagyon jól érzik magukat az új kedvesével.

Szerelme, Kriszti már mesélt is a kettejük kapcsolatáról, és nagyon megható, romantikus dolgokat mondott. Ám mindezek ellenére Curtis Instagram storyjában olyan poszt jelent meg, ami nem éppen a felhőtlen boldogságról mesél:

"Hamvaim szórjátok hagy szálljak a szélben, átok a vérben, miért kell így éljek? Nincs kitől féljek! Ja/Nekem nincs kitől félnem! Nem lesz megnyugvás nem is akarom, azonnal adjátok vissza a faterom! Ez az élet rendje de én leszarom...lassan feladom..." - írja Curtis.

Igen szomorú hangvételű üzenetet tett közzé az oldalán Forrás: Instagram

Curtis és Csilla régi titkát a rapper most felfedte

Curtis, és párja, Csilla sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, de végül mégis az lszakadás mellett döntöttek. Kiderült, hogy ez egyszerűbb volt, mint hittük, ugyanis nem minden egészen úgy volt, ahogy állították. Olvass tovább itt...

Maros Gábor depressziós és munkanélküli volt, de rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-maros-gabor-depresszios-es-munkanelkuli-volt-de-ratalalt-a-szerelem.htmlMaros Gábor élete során nagyon sokszor került padlóra, munkanélküliség, válás és depresszió is gyötörte. 70 évesen azonban meglátta a fényt az alagút végén: rátalált a szerelem! TV + Sztárok--Schobert Norbi pert nyert a Compact Disco kiadója ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-schobert-norbi-pert-nyert-a-compact-disco-ellen.htmlSok évnyi pereskedés után a bíróság kimondta, hogy Schobert Norbert nem követett el jogsértést. TV + Sztárok--Koós Réka először mutatta meg a szerelmét: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171004-megmutatta-szerelmet-koos-reka.htmlKoós Réka 3 év után, végre nyilvánosan is megmutatta a párját: fotó. TV + SztárokOrigoEladóvá vált Hódi Pamela szeretett autója: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171004-eladasra-hirdeti-az-autojat-hodi-pamela.htmlEgyre több helyen lehet belefutni Pamela hirdetésébe: szeretné eladni az autóját. TV + SztárokOrigoSteiner Kristófot letartóztatták Tel-Avivbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-steiner-kristofot-letartoztattak-tel-avivban-a-facebookon-meselt.htmlA tel-avivi nő azzal gyanúsította meg Steinert, hogy a férfi a halálát kívánta, megátkozta, ököllel beleütött az autójába, valamint dulakodott vele. Kristóf a Facebookon írt a történtekről. TV + SztárokOrigoFeleségek luxuskivitelben: Farkas Rita férje tönkretette a családothttp://www.life.hu/sztarok/20171003-felesegek-luxuskivitelben-farkas-rita-ferje-tonkretette-a-csaladot.htmlFarkas Ritát a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben szereplője Babettel osztotta meg titkát. Elmondta, bár férjével, Jánossal a mai napig szeretik egymást, mégis elváltak. A férfi olyat tett, ami a 48 éves gyorsétterem-tulajdonos számára megbocsáthatatlan. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.