Szögeczki Ági élő adásban mondott köszönetet párjának könnyezve: videó

szerelem Szögeczki Ági könny kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok nehézséget tudhat a háta mögött Szögeczki Ági, de egy éve rátalált a boldogság. Szerelme új erőt adott neki, ezt pedig élő adásban köszönte meg a párjának könnyek között.

Egy éve alkot egy párt Szögeczki Ági és barátja, ez a kapcsolat teljesen megváltoztatta az ő kisfia életét„Patrik is komoly szeretetet, tiszteletet és odafigyelést kap a páromtól, nagyon szeretik egymást. Annyira boldog vagyok, és annyira örülök, hogy így alakul az életem, mert volt néhány év, ami azért nem volt annyira kellemes. Sok minden történt velünk" – kezdte Szögeczki Ági, aki ezek után üzent a párjának.

Szögeczki Ági könnyek között mondott köszönetet párjának Forrás: FEM3

hálás vagyok a jóistennek, hogy mellém rendelt,

Adománygyűjtés céljából ciki képeket posztolnak az amerikai sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-durva-kepeket-posztolnak-magukrol-az-amerikai-sztarok.htmlAz amerikai humorista, showman Stephen Colbert és Nick Kroll színész elhatározták, hogy gyűjtést szerveznek Puerto Rico megsegítéséért. Sztárok kínos képeit gyűjtik ehhez az akcióhoz, és úgy néz ki, elég sikeresen. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi pert nyert a Compact Disco kiadója ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-schobert-norbi-pert-nyert-a-compact-disco-ellen.htmlSok évnyi pereskedés után a bíróság kimondta, hogy Schobert Norbert nem követett el jogsértést. TV + Sztárok--Így néz ki Csősz Bogi török férje: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171004-igy-nez-ki-csosz-bogi-torok-ferje.htmlMár két részt is láthattunk abból, hogyan is élnek a feleségek luxuskivitelben. A következő epizód Csősz Bogiról fog szólni, hiszen kastélyában ő látja vendégül a lányokat. A kacsalábon forgó palotát pedig férjének köszönheti: így néz ki a milliárdos üzletember. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVisszaél egy cég Rékasi Károly nevével, vőfélyként hirdetikhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-egy-ceg-vofelykent-hirdeti-rekasi-karolyt-pedig-nem-allnak-kapcsolatban.htmlRékasi Károly még csak most jött egyenesben két évvel ezelőtti motorbalesete után, de máris van miért fájjon a feje. Egy cég ugyanis visszaél a nevével, pedig nincsenek semmilyen kapcsolatban. TV + Sztárok--Ismét boldog Klausmann Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-klausmann-viktor-plazaban-csokolozott.htmlBoldog pillanatnak lehetett szemtanúja az járókelő, aki felismerte a plázában barátnőéért érkezett műsorvezetőt. TV + Sztárok--Hódi Pamela úgy gondolja, nem a külsőségek számítanak: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-hodi-pamela-mar-nem-a-kulsosegek-alapjan-valaszt-part.htmlHódi Pamela elárulta, hogy szerinte mik azok az értékek, amelyeket figyelembe kell venni párválasztáskor. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.