Új szerelme van Pumped Gabo egykori barátnőjének, Sebestyén Áginak: fotó

Sebestyén Ágnes szerelem Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo és egykori barátnője, Sebestyén Ági már nem sír tovább kigyúrt szerelme után, ugyanis új kapcsolata van. Meg is mutatta párját!

Nagyon viharos volt Pumped Gabo és Sebestyén Ági kapcsolata, többször is szakítottak, majd aztán újra összejöttek, de úgy tűnik, hogy ezúttal végleg véget ért a két botrányos celeb közös élete. Pumped Gabo egyébként is sokkal jobban szeretett csajozni a kelleténél, többször is lebukott azzal, hogy nem éppen hűséges, ezért nem is olyan nagy csoda, hogy végül elváltak útjaik.

Új szerelmet talált Sebestyén Ági Forrás: Origo

Az ugyanis biztos, hogy Ági már új szerelmet talált magának, akit már a közösségi oldalán meg is mutatott rajongóinak és barátainak, akik a jele szerint mind nagyon örülnek, hogy az egykori Pumpedné új szerelmet talált!

Koós Réka először mutatta meg a szerelmét: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171004-megmutatta-szerelmet-koos-reka.htmlKoós Réka 3 év után, végre nyilvánosan is megmutatta a párját: fotó. TV + SztárokOrigoAdománygyűjtés céljából ciki képeket posztolnak az amerikai sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-durva-kepeket-posztolnak-magukrol-az-amerikai-sztarok.htmlAz amerikai humorista, showman Stephen Colbert és Nick Kroll színész elhatározták, hogy gyűjtést szerveznek Puerto Rico megsegítéséért. Sztárok kínos képeit gyűjtik ehhez az akcióhoz, és úgy néz ki, elég sikeresen. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi pert nyert a Compact Disco kiadója ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-schobert-norbi-pert-nyert-a-compact-disco-ellen.htmlSok évnyi pereskedés után a bíróság kimondta, hogy Schobert Norbert nem követett el jogsértést. TV + Sztárok--Eladóvá vált Hódi Pamela szeretett autója: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171004-eladasra-hirdeti-az-autojat-hodi-pamela.htmlEgyre több helyen lehet belefutni Pamela hirdetésébe: szeretné eladni az autóját. TV + SztárokOrigoVisszaél egy cég Rékasi Károly nevével, vőfélyként hirdetikhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-egy-ceg-vofelykent-hirdeti-rekasi-karolyt-pedig-nem-allnak-kapcsolatban.htmlRékasi Károly még csak most jött egyenesben két évvel ezelőtti motorbalesete után, de máris van miért fájjon a feje. Egy cég ugyanis visszaél a nevével, pedig nincsenek semmilyen kapcsolatban. TV + Sztárok--Steiner Kristófot letartóztatták Tel-Avivbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-steiner-kristofot-letartoztattak-tel-avivban-a-facebookon-meselt.htmlA tel-avivi nő azzal gyanúsította meg Steinert, hogy a férfi a halálát kívánta, megátkozta, ököllel beleütött az autójába, valamint dulakodott vele. Kristóf a Facebookon írt a történtekről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.