Hajdú Péter egy futsalcsapat tagja lett: a labdától és a futástól fél

futsal Hajdú Péter futás labda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Pétert sok szerepben láthattuk már, de most egy újban mutatkozott be: leszerződtette egy futsalcsapat. A baj csak az, hogy Péter fél egy-két dologtól, ami a játék velejárója.

Már régóta focizik hobbiszinten Hajdú Péter, csak a móka kedvéért, ám most komolyabban is elkezdheti űzni ezt a sportot. Az egyik futsalcsapat ugyanis szerződtette tagnak, miután látták a pályán játszani, és Hajdú Péter nem mondott nemet, de azért tart is egy-két dologtól.

Hajdú Péter fél a futástól Fotó: Mudra László/Origo

Na, ettől félek a legjobban.

Korábban elszakadt a keresztszalagom, és a műtét után kerülöm a veszélyes helyzeteket"

Férfi magazinból válogatott Hajdú Péter

Hajdú Péter különös szokásáról vallott saját műsorában. Miután vendégeit kifaggatta, ő is elárult magáról egy-két dolgot. Ő egy férfi magazinból válogatott, de mit? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Larion Zoé bizarr fotókkal küzd az állítkínzás ellen (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171005-larion-zoe-dobbenetes-fotokkal-kuzd-az-allatkinzas-ellen.htmlLarion Zoé döbbenetes fotókkal fejezte ki a véleményét az állatkínzással kapcsolatban. TV + SztárokOrigoLiam Neeson anyaszült meztelenül sétálgatott egy hotelban: kamerák rögzítettékhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-liam-neeson-anyaszult-meztelenul-setalgatott-egy-hotelban.htmlLiam Neeson az összes ruháját levetve sétálgatott egy hotelban, meztelen vándorlását kamera is rögzítette. Mindent megtesz azért, hogy ne kerüljenek ki a felvételek. TV + Sztárok--Megszólalt Steiner Kristóf a börtönbe zárásáról: bűnözőként bántak velehttp://www.life.hu/sztarok/20171005-megszolalt-steiner-kristof-a-bortonbe-zarasarol.htmlSteiner Kristófra egy nő hívta rá a rendőrséget. Azt állította, hogy Kristóf megtámadta őt és a halálát akarta. Természetesen ebből egy szó sem igaz, de bevitték a volt műsorvezetőt, és ki is hallgatták. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia harisnyában mutatta meg combjait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-liptai-claudia-harisnyaban-mutatta-meg-combjait.htmlLiptai Claudia úgy döntött, megmutatja vadabb oldalát a rajongóinak: fára mászott és fekete bőrcsizmában, valamint harisnyában villantotta ki a combjait... TV + SztárokOrigoSebestyén Ági VV Lórira váltotta Pumped Gabót: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-sebestyen-agi-vv-lorira-valtotta-pumped-gabot-foto.htmlHol van már Pumped Gabo és Sebestyén Ági szappanoperába illő románca?! A szőke szexbomba már egy másik realiyt sztárt szeret... TV + Sztárok--Radics Gigi kiborult mentortársaira a mentorházbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-radics-gigi-kiborult-mentortarsaira.htmlAz idei X-Faktor bővelkedik drámai eseményekben, ám nem a versenyzők, hanem a mentorok miatt. Ezúttal Radics Gigi borult ki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.