Hujber Feri szerint a szex a napi rutin része

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc szex vélemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hála az égnek, hogy itt van nekünk Hujber Feri, hiszen nélküle hogyan tennénk rendbe a szexualitással kapcsolatos tévhiteket? A színész ismét megmondta a tutit. 

Hujber Feri mostanában rákapott az őszinte kommunikációra: nyíltan beszél vallásról, Jézusról, drogokról, és most a szexualitásról is. A sztár kifejtette, szerinte nem tartogathatjuk a szexualitásunkat egy embernek.

"Ha a "szerelmednek" adod a teljes szexualitásodat, az olyan, mint mikor egymáséról akarjátok tölteni a telefonjaitokat. Nem pár óra míg lemerül, a "szerelmetek" intenzitásától függően pár év. De onnantól szenvedés..."

Véleménye szerint

másokkal is napi szintű szexuális kapcsolatba kell kerülnünk,

és erre úgy kell gondolni, akár egy rutinra. Elárulta, hogy az ő szabálya szerint a párjának kötelező mással is szexelnie rajta kívül, különben sosem alkothatnak egy valódi szerelmes párt.

"Személyesen a "direkt" töltésben hiszek és nem azért mert férfi vagyok! Nálam minden nőnek KÖTELEZŐ mással is szexelni rajtam kívül különben NEM lehet a párom"

Úgy tűnik, Feri mondandójára sokan kíváncsiak, hiszen a kommentelők között többen is megemlítették, hogy egyetértenek vele, illetve szívesen olvasnák Feri további véleményét a témában.

Hajdú Péter egy futsalcsapat tagja lett: a labdától és a futástól félhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-hajdu-peter-fel-a-labdatol-es-a-futastol.htmlHajdú Pétert sok szerepben láthattuk már, de most egy újban mutatkozott be: leszerződtette egy futsalcsapat. A baj csak az, hogy Péter fél egy-két dologtól, ami a játék velejárója. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoLiam Neeson anyaszült meztelenül sétálgatott egy hotelban: kamerák rögzítettékhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-liam-neeson-anyaszult-meztelenul-setalgatott-egy-hotelban.htmlLiam Neeson az összes ruháját levetve sétálgatott egy hotelban, meztelen vándorlását kamera is rögzítette. Mindent megtesz azért, hogy ne kerüljenek ki a felvételek. TV + Sztárok--Larion Zoé bizarr fotókkal küzd az állítkínzás ellen (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171005-larion-zoe-dobbenetes-fotokkal-kuzd-az-allatkinzas-ellen.htmlLarion Zoé döbbenetes fotókkal fejezte ki a véleményét az állatkínzással kapcsolatban. TV + SztárokOrigoMegszólalt Steiner Kristóf a börtönbe zárásáról: bűnözőként bántak velehttp://www.life.hu/sztarok/20171005-megszolalt-steiner-kristof-a-bortonbe-zarasarol.htmlSteiner Kristófra egy nő hívta rá a rendőrséget. Azt állította, hogy Kristóf megtámadta őt és a halálát akarta. Természetesen ebből egy szó sem igaz, de bevitték a volt műsorvezetőt, és ki is hallgatták. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia harisnyában mutatta meg combjait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-liptai-claudia-harisnyaban-mutatta-meg-combjait.htmlLiptai Claudia úgy döntött, megmutatja vadabb oldalát a rajongóinak: fára mászott és fekete bőrcsizmában, valamint harisnyában villantotta ki a combjait... TV + SztárokOrigoTücsi bikiniben és sportcipőben kapál: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-tucsi-bikiniben-es-sportcipoben-kapal-video.htmlVajon miért tette ki közösségi oldalára a szexi műsorvezető ezt a videót? Többen nem értik Tücsi tettét... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.