Liptai Claudia harisnyában mutatta meg combjait: fotó

Forrás: Facebook/Liptai Claudia -
comb Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia úgy döntött, megmutatja vadabb oldalát a rajongóinak: fára mászott és fekete bőrcsizmában, valamint harisnyában villantotta ki a combjait...

Érdekes fotót posztolt rajongói oldalaira Liptai Claudia, ami nem mindenkinek a tetszését nyerte el. A műsorvezető fekete harisnyában, bőrcsizmában és miniben mutatta meg combjait, mégpedig egy fán. A rajongókat azonban eléggé megosztotta a közzétett fotó, nem mindenkinek nyerte el a tetszését, és persze nem tartották magukban a véleményüket.

Liptai Claudia megmutatta combjait Forrás: Facebook/Liptai Claudia

egy bizonyos szint fölött, nem megyünk bizonyos szint alá..."

"Nagyon bírom Claudiát, de ez a kép nagyon előnytelen, főleg az a harisnya azzal a katonai csizmával. Vannak róla sokkal jobb képek!""Hát ezt nem kellett volna! Én bírlak, de ez előnytelen"

Tücsi bikiniben és sportcipőben kapál: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-tucsi-bikiniben-es-sportcipoben-kapal-video.htmlVajon miért tette ki közösségi oldalára a szexi műsorvezető ezt a videót? Többen nem értik Tücsi tettét... TV + SztárokOrigoSebestyén Ági VV Lórira váltotta Pumped Gabót: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-sebestyen-agi-vv-lorira-valtotta-pumped-gabot-foto.htmlHol van már Pumped Gabo és Sebestyén Ági szappanoperába illő románca?! A szőke szexbomba már egy másik realiyt sztárt szeret... TV + Sztárok--Radics Gigi kiborult mentortársaira a mentorházbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-radics-gigi-kiborult-mentortarsaira.htmlAz idei X-Faktor bővelkedik drámai eseményekben, ám nem a versenyzők, hanem a mentorok miatt. Ezúttal Radics Gigi borult ki. TV + SztárokOrigoTeljes káosz alakult ki Nádai Anikó beszélgetős műsorában: videó http://www.life.hu/sztarok/20171004-igy-estek-egymasnak-nadai-aniko-vendegei.htmlIlyenre még soha nem volt példa az Anikó #show történetében. Ordibáltak, verekedtek és egymást szidalmazták a vendégek. TV + SztárokOrigoElég ijesztőnek tűnik Curtis legfrissebb posztja: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171004-ijeszto-hatast-kelt-curtis-legfrissebb-posztja.htmlSokan megdöbbentek Curtis legújabb posztján, hiszen eddig úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van. TV + SztárokOrigoSztárok, akik különös dolgok miatt kerültek börtönbehttp://www.life.hu/sztarok/20171004-hiressegek-akik-furcsa-dolgok-miatt-kerultek-bortonbe.htmlNem is gondolnánk, hogy egyes hírességek milyen furcsa okok miatt kerültek rács mögé. Pedig bőven akadnak érdekességek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.