Megszólalt Steiner Kristóf a börtönbe zárásáról: bűnözőként bántak vele

Forrás: Facebook/Steiner Kristóf -
börtön Steiner Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Steiner Kristófra egy nő hívta rá a rendőrséget. Azt állította, hogy Kristóf megtámadta őt és a halálát akarta. Természetesen ebből egy szó sem igaz, de bevitték a volt műsorvezetőt, és ki is hallgatták.

Facebook-oldalán adott hírt Steiner Kristóf arról, milyen szörnyűségen ment keresztül. Egy nő ráhívta a rendőrséget azt állítva, hogy Kristóf megtámadta őt és a halálát kívánta. Az egykori műsorvezetőt be is vitték a hatóság emberei, kihallgatták és bűnözőként bántak vele, aminek meg lesz a következménye.

Steiner Kristóf visszavág az igazságtalanságok miatt Forrás: Facebook/Steiner Kristóf
Az egykor műsorvezető nem hívhatta fel az ügyvédjét Forrás: Facebook/Steiner Kristóf

Valahol a szívem mélyén végig tudtam, hogy akármi lesz, ebből nem jöhetek ki rosszul – ők viszont igen"

"Természetesen számomra evidens, hogy amint bebizonyosodik az ártatlanságom, jön a visszavágó, és mindenkit felelősségre vonunk az ügyvédemmel és a párommal, aki ebbe a helyzetbe hozott minket"

Liptai Claudia harisnyában mutatta meg combjait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-liptai-claudia-harisnyaban-mutatta-meg-combjait.htmlLiptai Claudia úgy döntött, megmutatja vadabb oldalát a rajongóinak: fára mászott és fekete bőrcsizmában, valamint harisnyában villantotta ki a combjait... TV + SztárokOrigoTücsi bikiniben és sportcipőben kapál: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-tucsi-bikiniben-es-sportcipoben-kapal-video.htmlVajon miért tette ki közösségi oldalára a szexi műsorvezető ezt a videót? Többen nem értik Tücsi tettét... TV + SztárokOrigoSebestyén Ági VV Lórira váltotta Pumped Gabót: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-sebestyen-agi-vv-lorira-valtotta-pumped-gabot-foto.htmlHol van már Pumped Gabo és Sebestyén Ági szappanoperába illő románca?! A szőke szexbomba már egy másik realiyt sztárt szeret... TV + Sztárok--Radics Gigi kiborult mentortársaira a mentorházbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-radics-gigi-kiborult-mentortarsaira.htmlAz idei X-Faktor bővelkedik drámai eseményekben, ám nem a versenyzők, hanem a mentorok miatt. Ezúttal Radics Gigi borult ki. TV + SztárokOrigoElég ijesztőnek tűnik Curtis legfrissebb posztja: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171004-ijeszto-hatast-kelt-curtis-legfrissebb-posztja.htmlSokan megdöbbentek Curtis legújabb posztján, hiszen eddig úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van. TV + SztárokOrigoSztárok, akik különös dolgok miatt kerültek börtönbehttp://www.life.hu/sztarok/20171004-hiressegek-akik-furcsa-dolgok-miatt-kerultek-bortonbe.htmlNem is gondolnánk, hogy egyes hírességek milyen furcsa okok miatt kerültek rács mögé. Pedig bőven akadnak érdekességek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.