Sebestyén Ági VV Lórira váltotta Pumped Gabót: fotó

VV Lóri Sebestyén Ágnes Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van már Pumped Gabo és Sebestyén Ági szappanoperába illő románca?! A szőke szexbomba már egy másik realiyt sztárt szeret...

Hosszú ideig követhette nyomon Pumped Gabo és Sebestyén Ági kapcsolatát a nagyközönség. Először a Nyerő Páros című RTL-es produkcióban bukkantak fel együtt, majd a Pumpedék című realityben mutatták be hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető szerelmüket.

Bár a lány nagyon szerette Gabot, a 10 évnyi korkülönbség miatt teljesen más úton jártak: míg Ági már babázni szeretett volna, addig az izomceleb a csajozást részesítette előnyben. Így a hosszas huzavona után külön váltak útjaik, immáron végérvényesen.

Ezt pedig mi sem bizonyítja jobba mint az, hogy Ági már egy másik fiút csókol közösségi oldalára feltöltött fotóján.

#catchingrainbows #instafame http://catchingrainbows.hu/

Sebestyen Agi (@sebestyen_agi) által megosztott bejegyzés,

Bár a rajongók tippelgettek és kommentben több nevet is megemlítettek, eleinte nem lehetett tudni, ki az illető, azonban egy fotó lebuktatta őket.

VV Lóri ugyanis szintén posztolt egy titkozatos lánnyal, akinek kezét felismerték a szemfüles követők, így már nem titok többé:

Ági VV Lórival jár együtt,

aki csak nemrég hagyta ott a villában megismert szerelmét, Dinát. A fiú később be is taggelte Ágit a képen.

❤️

Lóri (@cs.lori) által megosztott bejegyzés,

Sztárok, akik különös dolgok miatt kerültek börtönbehttp://www.life.hu/sztarok/20171004-hiressegek-akik-furcsa-dolgok-miatt-kerultek-bortonbe.htmlNem is gondolnánk, hogy egyes hírességek milyen furcsa okok miatt kerültek rács mögé. Pedig bőven akadnak érdekességek. TV + SztárokOrigoVivien, a luxusfeleség: "A családom a szegénységből jött fel"http://www.life.hu/sztarok/20171004-felesegek-luxuskivitelben-vivien-interju.htmlJavában dübörög a VIASAT3 a Feleségek luxuskivitelben című műsora, ezért ellátogattunk Vivihez, aki egyébként atlétikában világranglista ötödik és európai ranglista harmadik helyezett volt atlétikában, válogatott futó volt. Vivienék visszanézve az adásokat, leendő férjével azon gondolkodnak, hogy a szőkeség pályát vált és színésznőnek áll. A luxusfeleséget többek közt arról kérdeztük, szerinte a pénz boldogít-e, mennyire trendi ma Magyarországon a gazdagságot mutatni, valamint a kikerülhetetlen kérdés: "Hogy vannak a szolgák?". TV + SztárokOrigoA leszbikus szeretőt börtönbe juttatná a magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-a-magyar-szineszno-bortonbe-juttatna-a-leszbikus-szeretot.htmlHamarosan mindenki olvashatja a magyar színésznő és leszbikus szeretőjének történetét, hiszen a fenyegetések ellenére kiadja a szerető a kapcsolatukról szóló könyvet. Legújabb posztjában azt állítja, a színésznő börtönbe is juttatná ezért. TV + Sztárok--Szögeczki Ági élő adásban mondott köszönetet párjának könnyezve: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-szogeczki-agi-elo-adasban-mondott-koszonetet-parjanak.htmlSok nehézséget tudhat a háta mögött Szögeczki Ági, de egy éve rátalált a boldogság. Szerelme új erőt adott neki, ezt pedig élő adásban köszönte meg a párjának könnyek között. TV + SztárokOrigoSzilágyi Liliána megmutatta párját: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171004-szilagyi-liliana-megmutatta-parjat.htmlSzilágyi Liliána minden erejével arra készül, hogy a 2020-as olimpián remekül teljesítsen, de úgy tűnik, hogy a szerelem azért még belefér az idejébe! Megmutatta újdonsült párját. TV + SztárokOrigoTeljes káosz alakult ki Nádai Anikó beszélgetős műsorában: videó http://www.life.hu/sztarok/20171004-igy-estek-egymasnak-nadai-aniko-vendegei.htmlIlyenre még soha nem volt példa az Anikó #show történetében. Ordibáltak, verekedtek és egymást szidalmazták a vendégek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.